Сьогодні 29 березня 2024 р.

Ярмоленко та Гармаш дали кошти на новий апарат штучного дихання в ОХМАТДИТ

Минулої п'ятниці у столичному Будинку футболу пройшла традиційна підсумкова зустріч прессекретарів клубів Першої та Другої ліг. І хоч через відпустки і збори дехто не зміг приїхати, більш як половина клубів були представлені пресслужбами, маркетологами, були і представники представники регіональних ЗМІ.

Таким, що особливо надихає, був виступ ведучої програми «Профутбол» Олександри Лободи, яка розповіла про свою непросту подорож до Бразилії, а також згадала кілька історій, які не залишили байдужими жодного у конференцзалі Будинку футболу.

– Якось разом з Ігорем Цигаником збирали кошти на апарат штучного дихання в лікарню ОХМАТДИТ, – розповідає Олександра. – Про цю історію дізналися Денис Гармаш та Андрій Ярмоленко. Вони зателефонували і запитали, скільки потрібно грошей. Хлопці дали кошти на новий апарат, хоча насправді спочатку збирали лише на окрему деталь, яка зламалася. Керівництво лікарні ОХМАТДИТ запросило гравців на захід з урочистого запуску новенького обладнання, але вони відмовилися зі скромності. Але я вважаю, що футболісти повинні говорити про свої добрі справи, адже це впливає на їхній імідж, формує позитивне ставлення вболівальників.

Інша історія від Олександра Лободи була не менш вражаючою.

– Мені в Інстаграм написав хлопець, який мешкає в селі Київської області. Розповів, що у них у селі є дитина-воротар, який має дуже стару темно-синю динамівську футболку і на ній маркером написано Бойко №71. Цей хлопець попросив, щоб Денис передав футболку своєму прихильнику.

Зателефонувала воротарю «Динамо», розповіла історію і запросила його разом поїхати у це село. Денис без вагань погодився, приготував форму у подарунок. Не могли узгодити день поїздки через насичений графік, але все ж вибрали час. Відзначу, що у цьому селі є своє команда. Все село зібралося зустрічати Дениса Бойка. Тривалий час не могли знайти дорогу до стадіону. Денис взагалі хотів лише вручити футболку дитині. Але у підсумку увійшов у кураж, розкуто себе поводив на зустрічі. Коли діти попросили йому пробити пенальті, то Денис з радістю погодився на цю пропозицію. Замість того, щоб провести у селі п'ять хвилин, годину грав з дітьми і отримував від цього величезне задоволення.

У дітей є своя форма, але вона вже затерта, навіть дещо порвана, шорти нижче колін. У цього хлопчика була під низом порвана футболка, а зверху футболка з написом маркером Бойко №71. Коли Денис вручив йому свою форму і сказав, що він буде справжнім воротарем, то хлопець розплакався. Це була надзвичайно зворушлива мить.

Після цієї зустрічі було багато позитивних відгуків в інтернеті в бік “Динамо” та Дениса. Така футбольна ініціатива зробила хороший імідж Бойку та ощасливила дітей. Напевно, ці діти тепер молитимуться на Дениса і дивитимуться всі його матчі. Переконана, що соціальна складова відіграє дуже важливу роль.

20 червня 2019 10:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55