Сьогодні 29 березня 2024 р.

Костюченко хоче віддати ФФК в підпорядкування фальшивій асоціації

Федерацію футболу міста Києва з подачі віце-президента Української асоціації футболу (УАФ) Вадима Костюченка хочуть передати в підпорядкування ГС «Київська об’єднана асоціація футболу» (не плутати з «Київським об’єднанням асоціацій футболу»), яка нібито була створена шляхом фальсифікацій. Таку заяву в коментарі «СтопКору» зробив Президент Федерації футболу Києва Ігор Кочетов.

За його словами, Костюченко брав участь у роботі виконкому обласної федерації, на якому приймалось рішення винести на конференцію ідею створення так званої «Київської об'єднаної асоціації футболу».

«Тоді ж обговорювали об’єднання Київської обласної федерації з фейковою федерацією Дем'яненка – це "Київська міська федерація футболу", яка за останні три роки не провела жодного заходу, існуючи тільки на папері та маючи реєстрацію в окупованому Криму. І з «Асоціацією масового футболу міста Києва» Харченка, яка займається розвитком мініфутболу «6 на 6», який навіть не перебуває під егідою УЄФА та в Україні не визначений як вид спорту», – розповідає Кочетов.

undefined

За його словами, Костюченко був активним учасником цього виконкому та конференцій, на яких делегати голосували за створення «Київської об'єднаної асоціації футболу».

«Шлейф фальсифікацій, який лежить на фальшиводипломнику Костюченку, перекинувся на обласну федерацію. Було сфальсифіковане рішення делегатів та зареєстровано не ту організацію, за яку вони проголосували, натомість створено так зване «Київське об'єднання асоціацій футболу». Тобто це назва, за яку не голосували делегати. Це кримінальний злочин за 366-ю статтею «службова підробка». Я думаю, що куратор цього питання – Костюченко», – наголосив президент Федерації.

Він упевнений, що керівництво УАФ упереджено ставиться до Федерації футболу міста Києва й упродовж трьох років намагається скасувати статус регіональної. Мотив – амбіції.

«Я впевнений, що жоден член федерації не перейде в цю асоціацію. І мова тут про амбіції. Свого часу я, бувши віцепрезидентом УАФ і керівником федерації футболу Києва, поїхав до Лозанни свідчити у справі «Динамо – УАФ» у питанні матчу «Маріуполь» – «Динамо», який не відбувся. І УАФ, я вважаю, підробив висновки комітету етики та чесної гри та повз органи футбольного правосуддя прийняв рішення вивести мене з виконкому УАФ і звільнити з посади віцепрезидента. З 20 березня 2020 року контрольно-дисциплінарний комітет УАФ не розглянув моє звернення до органів футбольного правосуддя щодо неправомірності таких дій. До цього дня КДК це питання не розглянув», – додав він.

Зазначимо, у червні 2021 року стало відомо, що столичний регіон отримав єдину Асоціацію футболу.

Задля підтвердження або спростування інформації редакція «СтопКору» звернулась із офіційним запитом до пресс-служби УАФ, аби дізнатися мету створення ГС, а також джерела її фінансування.

undefined

undefined

Футбольный Киев держит оборону

5 серпня 2021 18:33







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55