Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Стоимость уничтоженного имущества возместит ФК «Карпаты». Официальное заявление ФК «Волынь»

9 червня 2019 року у Луцьку на стадіоні «Авангард» відбувся другий стиковий матч за право участі у Прем’єр-лізі, у якому «Волинь» грала проти львівських «Карпат». На жаль, гра передчасно завершилася без фінального свистка арбітра через безпорядок, який на футбольному полі вчинили уболівальники. Вони вибігли на поле та грубо порушили норми поведінки на стадіоні, чим, безсумнівно, завдали відчутної шкоди репутації нашого клубу. Такі дії уболівальників також із великою вірогідністю можуть призвести до серйозних покарань та жорстких санкцій до футбольного клубу «Волинь».

Зважаючи на принциповість протистояння «Волині» та «Карпат» у західноукраїнському футбольному «дербі», футбольний клуб «Волинь» ще на початку тижня провів зустрічі із усіма службами та органами, які забезпечують організацію, порядок та безпеку на стадіоні та домовився про посилену підготовку до матчу та залучення додаткового особового складу для дотримання усіх норм у поєдинку. Також заздалегідь відбулась зустріч із представниками фан-сектору, з якими клуб уже давно має нормальні відносини та домовленості щодо норм поведінки. Фани запевнили, що інцидентів із вибіганням на поле під час матчу не буде.

На жаль, в матчі «Волині» проти «Карпат» деякі уболівальники грубо порушили ці норми поведінки, внаслідок чого гра була зірвана. Наш клуб не знімає із себе відповідальності в цій ситуації, однак різко засуджує дії вболівальників, заявляючи про неприпустимість подібних інцидентів в українському футболі, адже матч був зірваний не лише для гравців, тренерів, арбітрів та інших його учасників, а й для декількох тисяч усіх інших глядачів на стадіоні, а також десятків тисяч глядачів, які спостерігали за грою онлайн.

Разом із тим, наш клуб хоче звернути увагу й на дії уболівальників «Карпат», які знані своїми протиправними діями на виїздах. На останньому матчі їхніми діями було понищене майно футбольного клубу «Волинь», вартість якого змушений буде відшкодувати футбольний клуб «Карпати».

З метою реакції на такі події, футбольний клуб «Волинь» звертатиметься до представників правоохоронних органів стосовно дій вболівальників під час проведення матчу плей-офф між клубами «Волинь» та «Карпати» 8 червня 2019 року, з метою ідентифікації осіб, які використовували піротехнічні засоби та здійснили втручання в хід гри, що призвело до зупинки матчу.

Проти даних осіб будуть застосовані адміністративні санкції різного характеру, аж до заборони відвідувати домашні матчі футбольного клубу «Волинь» на стадіоні «Авангард». В свою чергу, наш клуб разом із відповідними службами аналізуватиме ситуацію та докладе максимум зусиль для того, аби попередити подібні інциденти в майбутньому.

Наостанок, футбольний клуб «Волинь» просить вибачення в уболівальників та всієї футбольної спільноти за те, що окремі особи зіпсували принципове протистояння наприкінці усього вітчизняного футбольного сезону. Ми й надалі будемо робити усе, аби показувати майстерність та здобувати успіхи на футбольному полі, а розпалювати ми намагатимемося не вогнища стільцями стадіонів, а серця уболівальників нашими майбутніми перемогами!

11 червня 2019 15:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55