Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Творят, что хотят. Исполком ФФУ/УАФ закрыл «дырку» регламента под «Олимпик»

Отгуляв выходные, исполком ФФУ/УАФ все же принял решение по донецкому «Олимпику», которое должно было состояться еще 14 июня.

«Виконавчий комітет Української асоціації футболу розглянув колективне звернення всіх клубів УПЛ та вніс зміни до ст. 18 Регламенту з атестації футбольних клубів УПЛ стосовно її застосування у процедурі атестації у разі неможливості виконання передбачених нею вимог через наявність відповідних рішень органів здійснення футбольного правосуддя.

А саме визначив, що невиконання вимог, передбачених даною статтею, не є підставою для відмови у видачі клубу атестату у разі, якщо клуб не може виконати дані вимоги у зв’язку з існуванням відповідних рішень органів здійснення футбольного правосуддя, та виключно за умови, якщо клуб здійснюватиме фінансування дитячо-юнацького футболу у межах отриманих клубом від УЄФА бонусів і платежів для розвитку дитячо-юнацького футболу у відповідному сезоні на умовах визначених адміністрацією УАФ.

Таким чином, Виконавчий комітет УАФ усунув прогалину стосовно регулювання проходження процедури атестації клубами, молодіжні та юнацькі команди яких знаходяться під дисциплінарними санкціями», – говорится в официальном заявлении на сайте федрации.

Благодаря «заплатке» в регламенте «Олимпик» теперь может смело получать аттестат для выступлений в УПЛ в следующем сезоне, тогда как его молодежные команды в категории U-19 и U-21 останутся дисквалифицированными за договорные матчи.

19 червня 2019 14:31







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 780-го дня повномасштабної війни

 

13 квітня 2024 21:10

Динамо та Фонд братів Суркіс: допомога для пацієнтів Охматдита

 

12 квітня 2024 08:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 777-го дня повномасштабної війни

 

10 квітня 2024 21:49