Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Динамо» U-11 – переможець турніру пам’яті Євгена Рудакова

У неділю у манежі НТБ «Динамо» у Кончі-Заспі завершився традиційний дитячо-юнацький турнір пам’яті видатного динамівця, воротаря Євгена Рудакова, який щорічно проводить київський клуб.

У ньому взяла участь група динамівської ДЮФШ ім. В. Лобановського U-11 (футболісти 2008-го року народження), представлена двома командами під керівництвом Віктора Усова та Сергія Журавльова. Усього на змагання приїхали вісім учасників, вони були поділені на дві групи по чотири колективи у кожній. Грали команди два тайма по 25 хвилин у форматі 8 польових гравців плюс воротар на півполя.

У перший ігровий день «Динамо-1» здобуло дві перемоги, обігравши харківський «Металіст» 2:0 та одеський «Чорноморець» 1:0. «Динамо-2» виступило менш успішно, поступившись запорізькому «Металургу» 1:2 та львівським «Карпатам» 0:1. Наступного дня у зключних матчах групового етапу перша динамівська команда святкувала перемогу над ФК «Львів» - 1:0, а друга виявилася сильнішою за «Волинь» (Луцьк) – 5:2.

Таким чином, у фіналі зустрілися «Динамо-1» та львівські «Карпати», а «Динамо-2» боролося за 5-6 місце із одеським «Чорноморцем».

Фінал виявився досить напруженим, адже, незважаючи на багаточисленнні атаки киян, львів’яни організовано та злагоджено діяли в обороні та нейтралізовували загрози своїм воротам. Протягом тривалого часу динамвцям не вдавалося підібрати ключ до захисних порядків гостей, але нарешті один з випадів нашої команди завершився влучним ударом Кирила Рибака. Одразу ж хороший удар вдався Єгору Музичку, який традиційно небезпечно виконував стандартні положення, але м’яч пролетів поруч зі стійкою. Тож, до фінального свистка рахунок більше не змінювався.

Відзначимо, що у паралельному матчі друга динамівська команда поступилася 0:1 та посіла шосте місце. Третім же став запорізький «Металург», який з рахунком 3:0 обіграв «Металіст».

Організатори змагань визначили найкращих футболістів у різних номінаціях, видатні у минулому футболісти та тренери Олександр Шпаков та Віталій Хмельницький вручили їм призи під час урочистої церемонії нагородження переможців та призерів турніру. Серед них опинилися і динамівці. Приз найкращому гравцю турніра отримав Кирило Рибак, найкращим воротарем було визнано Ігоря Костенка, а найкращим бомбардиром – Арсена Федоренко.

23 грудня 2018 13:54







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55