Сьогодні 29 березня 2024 р.

Обращение Федерации футбола Киева

З метою захисту законних прав та інтересів ФФУ та її членів і для з’ясування всіх обставин залучення офшорної компанії при закупівлі обладнання та сировини для заводу ТОВ «ФФУ Продакшн», Виконком ФФК вважає за доцільне звернутися до КДК ФФУ, а за необхідності і до правоохоронних органів, що не суперечить діючому законодавству України та положенням Статуту ФФУ, для проведення повного розслідування, з метою підтвердження або спростування фактів, які наведено в матеріалах журналістських розслідувань щодо можливої безпідставної розтрати коштів.

ФФК також звертає увагу членів КДК ФФУ на те, що на протязі майже восьми місяців ФФК не отримала від КДК ФФУ відповіді (рішення) на заяву-скаргу від 16.03.2018 р., по якій, ще 13 квітня 2018 року, національною федерацією було відкрито провадження у справі «Про заяву ФФК стосовно призупинення надання ФФУ безповоротної фінансової допомоги».

Затримка розгляду заяви-скарги призвела до того, що станом на сьогодні, ФФК безпідставно недоотримала від ФФУ вже 600 тис. грн. на свою статутну діяльність, які конче потрібні і мають бути спрямовані, в першу чергу, на розвиток дитячо-юнацького та жіночого футболу. При цьому жодних повідомлень від ФФУ, щодо призупинення такого фінансування рішенням Конгресу чи Виконкому ФФУ, на протязі року ФФК не отримувала…

Повний текст заяви

6 листопада 2018 20:26







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55