Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Офіційно: Сергій Булеца – гравець СК «Дніпро-1»

У поточне міжсезоння спортивний клуб «Дніпро-1» поповнився ще одним новачком. Ним став гравець київського «Динамо» півзахисник Сергій Булеца, який виступатиме впродовж найближчого сезону за команду на умовах оренди. Нещодавно Сергій став чемпіоном світу серед молодіжних збірних, при цьому Булеца отримав «Срібний м’яч» турніру, забивши на ньому три голи та віддавши дві результативні передачі.

Сергій Булеца народився в селищі Коритняни Ужгородського району, а футбольне навчання отримував у СДЮШОР «Ужгород», а також  столичних РВУФК і Академії «Динамо». Всю свою професійну кар’єру провів за молодіжні команди київського «Динамо» (U-21 і U-19) — загалом 81 матч, 23 голи.

undefined



Клубна пресслужба поспілкувалася із новачком:

– Сергій, згадай, як у тебе виник варіант продовження твоєї кар`єри у Дніпрі? 
– Я дуже радий, що потрапив у «Дніпро-1». Мені хотілося підвищити свій рівень і допомогти команді в дебютному її сезоні на рівні УПЛ. Ну і хочеться подякувати за те, що мені будуть надавати тут ігрову практику.

– В команді багато молоді, у тому числі є і твої партнери по молодіжній збірній України. Наскільки це облегшить адаптацію в колективі?
– Надіюся, що хлопці мене підтримають, як нового футболіста в команді. Гадаю, що колектив тут хороший, і про це мені раніше розповідали. Так що, думаю, що все буде добре, і ми потоваришуємо.

– Наскільки встигли схлинути емоції після чемпіонату світу? Як ти зараз дивишся на це досягнення?
– Головне – це досягнення для України. Усім відомо, що відбувається у нашій країні, і, Слава Богу, ми взяли і показали на весь світ рівень вітчизняного футболу.

– Часто бувають випадки, коли молодий футболіст вистрілює на юнацьких турнірах, але у дорослому футболі проявити себе не може. У тебе немає таких побоювань?
– Ні. Взагалі, думаю, що тут все в головах у хлопців, які виступали і на молодіжному чемпіонаті світу, і на юніорському чемпіонаті Європи. Якщо ти себе правильно налаштуєш і будеш працювати, то все повинно бути добре.

– Ти ознайомився вже із філософією гри спортклубівців?
– Я спілкувався із Дмитром Михайленком, саме він і запропонував перейти до «Дніпра-1». Це дуже хороший фахівець. Я слідкував практично за кожним матчем спортклубівців, а особливо мені сподобалася зустріч проти «Інгульця», коли поєдинок завершили з рахунком 3:3. І сама гра сподобалася, і голи були красиві забиті.  А що стосується схеми гри, то я готовий долати будь-які перешкоди для себе.

– Для тих, хто, можливо, не так пильно слідкував за молодіжним чемпіонатом світу, скажи: Булеца – це гравець якого плану, який футбол тобі імпонує?
– Як раз такий, який зазвичай показували спортклубівці, коли багато розіграшів м’яча, а з оборони в атаку виходять через передачі. Гадаю, що зумію допомогти новій команді в цьому плані.

26 червня 2019 15:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57