Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Карпати»: Аржанов не підійшов, Танчик – на перегляді

Розпочався другий тиждень навчально-тренувальних зборів у Туреччині для львівських «Карпат». Вчора «леви» отримали час для відпочинку, однак вже сьогодні знову поринули в інтенсивний тренувальний процес.

Заняття розпочалось із 15-хвилинної розминки під чітким керівництвом асистента головного тренера «Карпат» Олексія Змієвського. Далі карпатівці працювали над технікою та вдосконалювали якість передач. Згодом підопічні Романа Санжара зосередились над тактичною частиною, після чого розділились на дві групи – оборони та атаки. «Зелено-білі» провели роботу над взаємодією між захистом і нападом. Вже у фіналі тренування хлопці виконали бігові вправи на витривалість.

Зазначимо, що Володимир Аржанов залишив розташування львівської команди, натомість до тренувального табору «левів» приєднався 28-річний півзахисник Володимир Танчик, останнім клубом якого був одеський «Чорноморець».

Щодо кадрових втрат, то досі у лазареті команди перебуває люксембурзький захисник Марвін Мартінс. Усі інші гравці готуються до спарингу проти боснійського клубу «Тузла Сіті» у звичайному режимі.

3 лютого 2020 18:14







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46