Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Динамівці пройшли планове медобстеження

У понеділок, 24-го червня, добігла кінця відпустка у гравців першої команди «Динамо».

Підготовка до початку чи поновлення сезону традиційно для футболістів починається з повного медичного огляду, який динамівці кожні півроку проходять у столичній клініці «Борис», що на Позняках.

Цього разу динамівці були поділені на три групи. У профільних лікарів, які засвідчили, що у футболістів усе гаразд зі здоров’ям, сьогодні побували вісім динамівців.

Першими до медичного центру завітали українці: Денис Бойко, Руслан Нещерет, Олександр Андрієвський, Назарій Русин, Віталій Миколенко, Артем Шабанов, Віталій Буяльський, Микита Кравченко.

Динамівці, які не бачили один одного близько місяця, з радістю спілкувалися та обмінювалися враженнями про проведену літню відпустку, ділилися останніми новинами.

У порядку черги гравці заходили до кабінетів лікарів – невропатолога, терапевта, травматолога, окуліста, отоларинголога, зробили кардіограму, УЗД черевної порожнини та серця, яке було більш ніж ретельним, тому доводилося витрачати на нього найбільше часу. Також здали весь спектр аналізів, виміряли тиск та антропометричні дані. Футболісти пройшли звичайну планову диспансеризацію, яка включала в себе лабораторні дослідження і ультразвукові, а також консультації вузьких фахівців і денситометрію - вимірювання кількості жиру в організмі.

Тепер результати обстеження будуть оброблятися протягом кількох днів, після чого їх передадуть клубним лікарям. Решта функціональних досліджень і тести можуть проводитися безпосередньо на клубній базі, для цього там є всі необхідні умови і необхідне обладнання.

Відзначимо, що завтра медичне обстеження чекає ще на вісьмох гравців «Динамо», які так само з самого ранку завітають до клініки «Борис». Це Георгій Бущан, Денис Гармаш, Сергій Сидорчук, Йосип Пиварич, Карлос де Пена, Фран Соль, Ахмед Алібеков та Сідклей. Що стосується гравців, які були викликані до разтошування своїх збірних команд, вони пройдуть медобстеження пізніше 28-го червня, безпосередньо перед вильотом на навчально-тренувальний збір до Австрії.

Сьогодні та завтра ввечері динамівці проведуть втягуючі тренування на базі у Конча-Заспі. 

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

 

24 червня 2019 13:57







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57