Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Львов» представил новичков и получил задание попасть в еврокубки

У п’ятницю, 26 липня, у прес-залі «Арени Львів» відбулася передсезонна зустріч професійного футбольного клубу «Львів» із представниками ЗМІ та представлення новачків команди.

Львівський клуб поповнили захисники Микола Квасний, Антон Братков, Руслан Зубков, півзахисники Леонардо Монтезелло, Баяно та нападники Ярослав Богунов і Ренан Олівейра.

Гравці взяли участь у презентації нового екіпірування команди, в якому “Львів” гратиме офіційні матчі сезону 2019/2020. Новачки продемонстрували три комплекти ігрової форми від всесвітньо відомого виробника спортивного одягу і взуття Nike – білого, синього та бордового кольорів.

Першим слово до журналістів взяв генеральний директор ПФК «Львів» Андрій Паньків, який розповів, де львівський клуб гратиме свої матчі протягом сезону 2019/2020 років: «Розпочинаємо новий сезон. Перші дві гри наш клуб проведе на «Арені Львів». Це топові матчі, приймаємо київське «Динамо» і «Шахтар». У подальшому будемо намагатися вирішити питання зі стадіоном щодо проведення наступних матчів чемпіонату. У разі чого у нас є запасний стадіон – «Україна». Можливий варіант, що половину матчів ми проведемо на «Арені Львів», а ще половину – на «Україні».

Також Андрій Паньків оголосив про початок співпраці «синьо-золотих левів» із новими партнерами – компанією Favorit Sport та технічним партнером FootballBible, завдяки якому львівський клуб гратиме матчі чемпіонату та Кубку України у сезоні 2019/2020 в екіпіруванні спортивного бренду Nike.

Задача ПФК «Львів» на прийдешній сезон – місце у першій шістці за підсумками першого етапу чемпіонату та боротьба за путівку в єврокубки. «Задачу потрапити у першу шістку ніхто не відміняв. Ми обіцяли привезти єврокубки до Львова. Шосте місце більше нас не влаштовує. Ми змагатимемося за потрапляння в єврокубки. Якщо вистачить нам сил і можливостей, якщо спрацюють хлопці та тренерський штаб – буде дуже добре», – зазначив Андрій Паньків.

Також керівник львівського клубу відповів на питання мас-медіа, чи лишиться  у клубі найкращий бомбардир команди минулого сезону бразильський нападник Бруно: «Якщо буде домовленість стосовно його трансферу, то ми про це повідомимо. Поки він з Ренаном залишаються нашими бойовими одиницями в атаці».

Про підготовку ПФК «Львів» до старту офіційних матчів в елітному дивізіоні українського футболу розповів головний тренер Богдан Блавацький: «Ми готуємося до нового сезону з 18 червня. До цієї миті встигли провести 35 тренувань та 5 товариських матчів, в яких двічі перемогли, двічі зіграли внічию, а також одного разу зазнали поразки.

На сьогоднішній день у нас – 7 новачків, які мають підсилити ігровий потенціал команди. Руслан Зубков може закрити позицію як у центрі захисту, так і півзахисту, Антон Братков – центральний захисник, Микола Квасний – лівий бек, Ярослав Богунов – універсальний гравець атаки. Також були підписані угоди з перспективними бразильцями Лео Монтезелло та Баяно, які можуть вирости в дуже хороших футболістів. Наостанок, до нас приєднався форвард Ренан, який має шанси стати відкриттям цього сезону.

У міжсезоння відбулися зміни у тренерському штабі: Юрій Панфілов відповідає за тактичну підготовку команди, тренер Самір Алакбаров – за функціональну підготовку колективу, а Тарас Гребенюк – за підготовку воротарів.

Перший матч у чемпіонаті «Львів» грає проти чернігівської «Десни». Ця зустріч дасть відповідь на питання, наскільки успішно наша команда підготувалася до старту сезону і над чим нам ще потрібно буде у подальшому працювати».

Капітан команди Сергій Борзенко висловив впевненість, що львів’яни дадуть бій «Динамо» та «Шахтарю» у дебюті сезону, а також оцінив готовність колективу до майбутніх ігор нового чемпіонату.

«Команда готувалася до сезону у Винниках, ми провели інтенсивні збори і зіграли спаринги з хорошими командами. Вчора ми обіграли у контрольній грі ізраїльську «Бней-Єгуду», перевірили свої сили на фоні сильного суперника, і можу сказати, що наразі «Львів», якщо не на 100%, то на 90% готовий до футбольних баталій чемпіонату України.

В УПЛ усі команди є рівними, усі можуть претендувати на місця в першій шістці. Звичайно, серед 12 команд виділяються «Динамо» і «Шахтар». Добре, що ми зустрічаємося з цими клубами вже у перших турах. Впевнений, що ми покажемо хороший футбол у прийдешніх протистояннях з грандами. Спробуємо не просто відібрати у них очки, але й позмагатися за перемоги».

26 липня 2019 18:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46