Сьогодні 29 березня 2024 р.

Плани клубів УПЛ під час зимового міжсезоння-2021

Більша частина команд української Прем'єр-ліги готуватиметься до весняної частини сезону в Туреччині.

«Зимовий чемпіон» нинішнього сезону, київське «Динамо», завершить відпустку 10 січня. Столичний клуб – єдиний, що взимку побуває на зборах в ОАЕ. Підготовка в Еміратах триватиме до 25 січня. На другий збір (із 29 січня по 8 лютого) Мірча Луческу відвезе динамівців до Туреччини.

Незважаючи на те, що 18 лютого «Шахтар» має стартувати у плей-офф Ліги Європи, із відпустки він вийде одним з останніх в УПЛ – 14 січня. Протягом двох днів команда Луїша Каштру проходитиме медогляд, а 16 січня візьме курс на турецьку Анталію. На берегах Босфору на гірників чекають два збори (перший – із 17-го по 26 січня, другий – із 29 січня по 5 лютого).

Чернігівська «Десна» пішла у відпустку до 11 січня, але поки що не визначилася з місцем та терміном зимових зборів. Один з етапів підготовки може відбутися в Туреччині, але все залежатиме від ситуації з COVID-19.

«Зоря» відпочиватиме до 5 січня. Цього дня футболісти зберуться на базі в Запоріжжі. Кілька днів команда проведе в місті, пройде медогляд, а далі в її планах – підготовка в Туреччині. Віктор Скрипник готуватиме підопічних до відновлення сезону за кордоном упродовж місяця – із 7 січня по 7 лютого.

Полтавська «Ворскла» збереться разом після відпочинку 6 січня. Далі – поглиблене медобстеження й перші тренування на заміській базі. До 11 січня підопічні Юрія Максимова тренуватимуться в Полтаві, а з 12 січня по 6 лютого – у Туреччині.

«Колос» проведе збори в Туреччині, куди вирушить 12 січня. Із 15 січня до 5 лютого там само перебуватиме й «Олімпік», який вийде з відпустки 9 січня.

«Олександрія» відпочиватиме до 9 січня. За словами її головного тренера Володимира Шарана, у перші дні після повернення з відпустки його команда працюватиме вдома, із залученням до тренувань молоді. Потім вона вирушить до Туреччини, де буде перебувати з 21 січня по 11 лютого.

Першим із відпустки цієї зими вийде «Маріуполь» – гравці стануть до роботи вже 4 січня. Цього дня команда збереться на своїй базі, пройде медогляд і потім вирушить до Туреччини.

«Інгулець» відпочиватиме до 9 січня, потім заплановані втягувальні тренування й перший збір, який триватиме із 19 січня до 11 лютого.

Уже підготував орієнтовну програму зборів «Минай», який днями підписав екс-форварда національної збірної України Артема Мілевського. Дебютант УПЛ повернеться з відпустки 11 січня. Потім – медогляд і перший збір (із 12-го по 21 січня) на Закарпатті. Окрім тренувань, цими днями команда проведе два контрольні поєдинки. Потім у неї буде другий збір – із 23 січня по 6 лютого в турецькому Белеку. Там заплановано понад п’ять спарингів.

«Рух» відновить тренування 11 січня. Підготовчий цикл львів’ян складатиметься з двох зборів. Перший із них «рухівці» проведуть на власній базі, другий – у Туреччині (із 20 січня по 5 лютого). Упродовж цього періоду заплановано кілька контрольних матчів.

У ФК «Львів» відпустка триватиме до 13 січня. Перший відновлювальний збір заплановано провести у Львові.

СК «Дніпро-1» поновить тренування після новорічних та різдвяних свят. Про розклад зборів, як інформує прес-служба клубу, та календар контрольних матчів буде повідомлено додатково.

27 грудня 2020 19:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46