Сьогодні 29 березня 2024 р.

Кравченко: «Во второй шестерке нет мотивации? У «Днепра» она серьезная»

Капітан СК «Дніпро-1» Сергій Кравченко відповів на запитання журналістів під час онлайн-пресконференції після переможної гри проти донецького «Олімпіка» (3:1):

– Усіх хочу привітати з рестартом чемпіонату. Для футболістів, вболівальників, журналістів – гра у футбол це життя, а без нього життя не повноцінне. Сподіваюся, що чемпіонат буде тривати далі вдало і добре, і чемпіонат не зупиниться. І хоча він зараз без вболівальників, і це,звичайно, погано,але вони можуть дивитися гру по телебаченню, а ми, футболісти, можемо займатися своєю справою.

Дуже сильно чекали на гру. Суперника не те, щоб побоювалися, хоча і знали, що «Олімпік» – це хороша, граюча команда. З ними було цікаво на полі, адже вони люблять тримати м’яч, і просто грають у футбол. Тому, вважаю, що гра вийшла хорошою, а хто побоювався за її якість, адже все ж таки два місяці без футболу, то, на мій погляд, обидві команди показали досить якісну гру.

Ми дуже хотіли відновити чемпіонат перемогою. У нас завдання у другій шістці вигравати у кожному матчі, і ми це завдання виконали. В кінці гри трохи зіпсували настрій, адже я не дав Валерію Юрчуку зіграти на нуль і заробив пенальті. Це значить, що ми не заслужили у цьому матчі 3:0, оскільки, відверто кажучи, і у «Олімпіка» були моменти і на гол вони награли. Але, вважаю, що наше перемога цілком закономірна. Ми переграли суперника, створили більше моментів і домінували на полі.

– Багато перед грою казали про тактичні зміни в командній грі, що пов’язані в тому числі і з появою італійського фахівця. Наскільки вам вдається втілювати на поле задумки тренерського штабу?
– Філософія нашого клуба і команди – це грати у красивий, сучасний футбол, створювати моменти і грати агресивно. Вважаю, що наступні матчі все це покажуть, принаймні, ми цього прагнемо.

– Сергій, не дивлячись на 37 років, ти весь матч добре рухався. Наскільки себе зараз відчуваєш, тим більш після такої тривало паузи?
– Дякую за комплімент. Працюю над тим, щоб тримати себе у формі. На карантині без вихідних працював індивідуально, дома бігав. Стараюся завжди себе тримати у формі, і я так роблю завжди. Я люблю цю справу, без цього моє життя не повне,тому просто не можу без тренувань. Тому карантин, або ні, я завжди намагаюся тримати себе у формі, щоб як можна довше продовжити свою ігрову кар’єру.

– Які перед командою стоять цілі на цю частину сезону?
– Зараз вже усі кажуть про те, що ми можемо вже з наступного сезону грати у єврокубках, тому нам треба займати сьоме місце, оскільки восьма сходинка може і не потрапити до матчів плей-офф – це відбудеться, якщо «Маріуполь» або «Ворскла» виборють Кубок України. Кажуть, що у другій шістці немає мотивації, але у нас вона дуже сильна. Постаратися потрапити у єврокубки – це мрія будь-якого футболіста. Ось, нещодавно було п’ять років виходу дніпровської команди у фінал Ліги Європи, і все це запам’ятовується на все життя. Не хочеться зараз робити якісь гучні заяви, але ми спочатку хочемо потрапити у плей-офф, а потім поборемося за потрапляння у єврокубок.

31 травня 2020 11:34







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46