Сьогодні 19 квітня 2024 р.

УПЛ, плей-оф. Волинь – Карпати. Прев’ю

В суботу, 8 червня, на стадіоні «Авангард» в Луцьку відбудеться матч-відповідь за право участі у Прем’єр-лізі в наступному сезоні між луцькою «Волинню» та львівськими «Карпатами». Розпочнеться західноукраїнське дербі о 19:00.


«Волинь» (Луцьк) – «Карпати» (Львів)
Плей-оф чемпіонату УПЛ сезону-2018/19
8 червня, початок – 19:00
Луцьк. Стадіон «Авангард»
Арбітр – Максим Козиряцький (Запоріжжя)

Пряма трансляція матчу на телеканалі «Аверс»

Кілька днів тому, у вівторок, команди Олександра Чижевського та Андрія Тлумака не виявили сильнішого. Двобій «Карпат» та «Волині» був напруженим, проте з великою кількістю гольових моментів. Загалом гра потішила вболівальників, яких зібралося на трибунах «України» чимало – понад десять тисяч. Разом з тим, футболісти обох команд розуміли, що все найцікавіше відбудеться через кілька днів у Луцьку і не особливо форсували події.

«Зелено-білі» більше володіли м’ячем, особливо активно працював правий фланг Сергія Мякушка та Олексія Гуцуляка, звідки постійно виникала загроза. «Волинь» дисципліновано оборонялася і не забувала про атаки, використовуючи швидкість Дениса Кожанова та диспетчерські здібності Сіаваша Хагназарі. Слід відзначити і надійну гру в рамці воротарів. Відсутність забитих голів у львівському матчі це передусім заслуга Максима Кучинського та Віталія Неділька.

Важливість майбутнього протистояння в Луцьку важко переоцінити. Команди добре розуміють, що найближчі 90 хвилин будуть ключовими і вирішальними на довжелезній дистанції тривалістю в цілий сезон. Тому ціна помилки, принциповість і значення цієї битви надаватимуть їй особливого змісту.


8 червня 2019 10:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57