Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Новачок «Вереса»: «З ким би порівняв свій стиль гри? Можливо, з Коноплянкою»

Новачок «Вереса» Михаіл Гечев прокоментував свій перехід клубній інформаційній службі.

«Перш за все, хотів би подякувати Народному клубу за довіру і привітати вболівальників. Я розумію, що перехід у Верес – це великий виклик, і, разом з тим велика відповідальність. Сподіваюсь, що зможу допомогти команді виконати поставлені задачі і порадувати вболівальників на трибунах красивою і ефективною грою, – ділиться першими враженнями Михаіл. – Коли почув про можливість переходу у Верес, майже не вагався. Я знав, що це – дуже цікавий проєкт, а часу на роздуми було обмаль. Агент мені все пояснив, тому ми домовились дуже швидко.

У мене була нагода переглядати матчі УПЛ, тому слідкував за цим чемпіонатом, передивився чимало ігор. Окрім цього, дуже здивувала збірна України на ЄВРО-2020, яка, по великому рахунку, побудована на гравцях з національного чемпіонату, перш за все. Сподіваюсь, що моя адаптація в УПЛ не займе багато часу.

Щодо моєї позиції на полі – я можу грати, в принципі, на будь-якій позиції у нападі, але на фланзі мені природніше. З ким би порівняв свій стиль гри? Можливо, з Коноплянкою. В технічному плані мені ще, звичайно, працювати і працювати до нього, але за зростом, вагою і швидкістю ми досить схожі.

Я дуже сподіваюсь, що виступи у Вересі допоможуть мені повернутися до складу національної збірної Молдови, адже захищати кольори своєї країни – це мрія кожного футболіста, і я не є виключенням.

Перші цілі – якомога скоріше адаптуватися в колективі, роззнайомитися з хлопцями, зрозуміти тактику і стиль гри нашої команди, а далі – разом з Вересом показувати хороший футбол і результат в Українській прем’єр-лізі».

18 липня 2021 19:34







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57