Сьогодні 28 березня 2024 р.

Олександрія – Колос 4:2. Україна, 23-й тур. Звіт

Обидва тренери застосували ротацію у цій грі, особливо це стосувалося складу «Колосу»  – у заявці не було Євгенія Волинця, а на лаві запасних залишилися Кирило Петров, Владислав Ємець, Олег Ільїн, Віталій Гавриш, Володимир Лисенко.

На початку гри у «Колосу» було пару хороших моментів – спочатку класний удар зі штрафного виконав Андрій Богданов – голкіпер господарів Олег Білик виловив м’яч з-під поперечини!

А за кілька хвилин простріл з лівого флангу Арні Вільхамссона міг замикати Бондаренко, проти Олександру не вистачило кількох сантиметрів, щоб влучити по м’ячу.

Господарі відповіли потужним ударом від Василя Грицука, але воротар Антон Яшков спокійно відбив цей постріл.

В цілому «Колос» мав перевагу у володінні, а статистика була красномовною – на 30-й хвилині титр продемонстрував відсотки: 61 – 39 на користь хлопців Руслана Костишина.

У подальшому перевіряли реакцію Білика і Арні Вільхамссон, і Станіслав Сорокін. А гол прийшов завдяки пресингу – Бондаренко відібрав м’яч у захисника, прорвався правим флангом і знайшов пасом Сорокіна – Стас переграв Бабогло і розстріляв ворота Білика – 0:1! Це був дебютний гол у дебютному матчі Сорокіна в УПЛ!

Але, на жаль, втримати до перерви перевагу гостям не вдалося. Вже в компенсований до першого тайму час Дмитро Гречишкін виконав гарматний постріл після передачі з правого флангу і зрівняв рахунок – 1:1.

Гол у роздягальню надав натхнення по перерві команді Володимира Шарана, і «Олександрія» на 52-й хвилині заробила пенальті. Після подачі з кутового Максим Максименко притримав Владислава Бабогло, який із задоволенням впав, а рефері матчу Ігор Пасхал не вагаючись призначив 11 метрів. Точку в дев’ятку реалізував капітан господарів Василь Грицук – 2:1.

А на 64-й хвилині Макс помилився знову – невдалий пас назад на Яшкова призвів до пожежі у карному майданчику, і Кирило Ковалець зробив рахунок 3:1 на користь господарів.

Ковалівці не здавалися і на 80-й хвилині після подачі з кутового Володимир Лисенко, який перед цим вийшов на заміну, головою переправив м’яч в ворота та скоротив відстань до мінімуму – 2:3.

Проте врятувати матч не вдалося – на останній хвилині основного часу Максим Задерака після закидання зі своєї половини поля продавив Олександра Чорноморця та пробив повз Яшкова.

У підсумку 4:2, вольова перемога «Олександрії», і ця гра запам’ятається абсолютно різними таймами, а також вдалим дебютом Станіслава Сорокіна за «Колос».

ОЛЕКСАНДРІЯ – КОЛОС – 4:2
Голи:
Гречишкін (45+1), Грицук (53, з пенальті), Ковалець (64), Задерака (89) – Сорокін (35), Лисенко (80).
Олександрія: Білик, Бабогло, Безбородько (Сітало, 82), Запорожан (Ковалець, 46), Лучкевич, Пашаєв, Грицук, Гречишкін, Вантух, Мишенко (Задерака, 46), Дубра.
Колос: Яшков, Єфремов, Максименко, Парамонов, Чорноморець, Богданов, Оріховський, Сорокін, Морозко (Ільїн, 58), Вільхамссон, Бондаренко (Лисенко, 64).
Попередження: Безбородько (6), Бабогло (61), Лучкевич (90+3) – Оріховський (3), Вільхамссон (24), Сорокін (45), Максименко (52), Єфремов (84).

14 березня 2020 18:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46