Сьогодні 29 березня 2024 р.

Україна, 13-й тур. Ворскла – Минай. Анонс матчу

Класно почавши чемпіонат, полтавська команда зазнала в ньому три поразки, і два з них припали на 11-й і 12-й тури. Однак про ігрову кризу, яке спіткало підопічних Юрія Максимова, говорити передчасно. Уже в суботу полтавці мають можливість це довести і піти на канікули на високому четвертому місці. Ну а якщо пощастить, то й на третьому.



«Ворскла» – «Минай» (14.00)

Полтава, «Ворскла» ім. Олексія Бутовського
Арбітр – Денис Шурман (Київська обл.)
Пряма ТВ-трансляція – «Футбол 2»

Гра для обох команд буде дуже важливою. На зимовий відпочинок хочеться йти з якомога більшим очковим гандикапом, аби і відпочинок, і підготовка до нового сезону проходила без думок про турнірну таблицю.
 
Звісно, для «Миная» здобути очки в суботу буде доволі складно. «Ворскла» сьогодні – 4-та команда чемпіонату. А не пропусти вона на останній хвилині гол від «Десни» в минулому турі, то була б і третьою.
 
Полтавчани більшість матчів у першому колі виграли (3 з 5-ти вдома). І що цікаво, вдома ніколи не програвали. «Ворскла» демонструє дуже непогану гру –  комбінаційну та атакуючу і збалансовану у захисті.  Не дарма експерти називають полтавчан одним з головних претендентів на бронзу чемпіонату та путівку в єврокубки.
 
З іншої сторони – саме у матчі з ними першу свою перемогу здобув «Львів». То чому б це не повторити закарпатцям?
 
«Минай» після трьох поспіль поразок прагне закінчити 2020-ий на позитивній ноті. Так, хлопці Василя Кобіна ще жодного разу не перемагали на виїзді, але зуміли двічі привозити додому очки. У складі «Миная» дискваліфікованих нема, плюс повернувся у стрій голкіпер Андрій Попович. У «Ворскли» же матч пропустить форвард Степанюк.
 
На жаль, гра пройде без вболівальників згідно постанови Кабінету міністрів №641 щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення футбольних матчів в умовах карантину та з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.
 
Цікаві факти:
 
 – Це перша зустріч клубів на офіційному рівні
 
– Перед початком сезону в УПЛ «Минай» двічі зіграв із «Ворсклою», яка була тут на тренувальних зборах, товариські матчі. Перший закарпатці виграли 4:2, другий програли 1:2. 
 
 – «Минайці» Шиндер, Ткачук, Саків колись грали у «Ворсклі»
 
 – Востаннє в Полтаву закарпатська команда приїздила в листопаді 2015 – це була «Говерла». «Ворскла» тоді перемогла з рахунком 2:1. Обидва голи у ворота ужгородців забив нинішній «минаєць» Антон Шиндер. Цікаво, що у складі господарів у тому матчі грав і нинішній футболіст «Миная» Андрій Ткачук.

12 грудня 2020 12:08







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46