Сьогодні 29 березня 2024 р.

Михайленко: «Надіюся, нам вдасться привезти у Дніпро єврокубки»

Головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко після контрольної гри проти «Олександрії» (0:0) підвів підсумки міжсезоння.

– Можна сказати, що міжсезоння вже закінчилося, і ми починаємо готуватися до першого туру нового чемпіонату. Гра із «Зорею» була хорошого рівня, проти гідного суперника, який любить домінувати на полі. Там ми їх зуміли спіймати на контратаках, і у нас були шанси забивати. А сьогодні гра була більш закритою, адже «Олександрія» добре підготовлена фізично і не дозволяє супернику багато створювати моментів біля власних воріт, і сьогоднішня гра не була винятком – моментів у нас було небагато. Якщо у першому таймі у нас ще були можливості для взяття воріт, то у другому, нажаль, ні.

До команди приєдналися Довбик, Дубінчак і Сафронов, якого наші вболівальники вже знають. Чекаємо ще на підсилення, адже зараз нас небагато, а до сьогоднішньої гри готувалося тільки 14 польових гравців.

Які напрямки у першу чергу будуть у клуба в трансферній компанії?
– Нам потрібні гравці у середню лінії – це центральні півзахисники, які можуть і контролювати гру, і грати передачами вперед. Це для нас ключові позиції і наш головний пошук. Також потрібен ще один гравець в атаку і один захисник.  Все ж таки нас зараз не так багато.

Чекаєте від Мірчі Луческу рішення по Супрязі і Булеці?
– Я нічого не чекаю. Вони зараз у розташуванні київського «Динамо», тому наш пошук скорочується. Але тут не треба робити якихось поспішних дій, адже попереду перший тур, після якого буде тривала пауза. Тому зі складом ми остаточно визначимося до другого туру.

Сьогодні на грі був головний тренер української молодіжки Руслан Ротань, з яким ви поспілкувалися після матчу. Він когось оглядав, чи просто це був дружній візит?
– У нас були звичайні розмови після матчу. Він говорив про те, що побачив по грі футболістів зі списку кандидатів до збірної.  Але все це досить звичайно, коли фахівці між собою спілкуються після гри.

Чого чекаєте від наступного сезону?
– Готуємося з великими надіями, і вболівальники праві, коли вимагають від команди більшого. Так що зустрічаємо цей сезон з надіями, прагненням перемагати, бажанням знаходитися у верхній частині турнірної таблиці. Надіюся, нам вдасться привезти у Дніпро єврокубки, яких наше місто дуже зачекалося.

15 серпня 2020 20:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46