Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Ігор Суркіс: «Дискусія про становище в поточному чемпіонаті поки недоречна»

За матерiалами ЗМI

Президент «Динамо» Ігор Суркіс заявив, що під час війни з Росією недоречно обговорювати відновлення УПЛ та визначення чемпіона.

«Починати у ці дні дискусію щодо того, хто яке місце посів у недограному чемпіонаті, абсолютно недоречно. А на тлі того, що кожного дня гинуть ні в чому невинні наші діти, матері, люди похилого віку, решта громадян, це взагалі виглядає, я б навіть сказав, як блюзнірство.

Війна проти України, яку розпочали нелюди із сусідньої країни, буквально щохвилини приносить нові й нові жертви та руйнування на нашій землі. У ці нелегкі дні кожен із нас робить все, що може, заради захисту України та перемоги над підступним ворогом. Футбольний чемпіонат припинений і навряд чи буде змога його дограти у найближчому майбутньому. Клуби, які брали участь у чемпіонаті, тепер мають зовсім інші проблеми, серед яких місце у таблиці перерваного війною чемпіонату знаходиться чи не на останньому місці. Тепер у нас у всіх єдина задача – зберегти Україну від знищення агресором.

Саме про це наразі думає кожен із нас. А не про те, медалі якого ґатунку кому дістануться. Скажу відверто: я навіть не уявляю, щоб нормальна, моральна людина раділа нагороді, визначеній в кабінетах чиновників чи шляхом якогось опитування. Впевнений, що в нашій команді таких немає. Сподіваюсь, що і в решті команд так само.

Інша справа, що треба думати, як зберегти наш футбол під час війни, як допомогти захисникам нашої Батьківщини, численним біженцям та постраждалим від рашистської агресії. Ось цим ми займаємося щодня. А про незавершений чемпіонат будемо думати вже після війни. Усі разом – і клуби, і футбольні інституції в особі УАФ та прем’єр-ліги, і уболівальники, і журналісти», – сказав Суркіс у коментарі Tribuna.com.

5 квітня 2022 22:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57