Сьогодні 29 березня 2024 р.

Десна – Карпати 0:0. Україна, 6-й тур. Звіт

Перший матч 6-го туру, єдиний винесений на п’ятницю, відбувався в Чернігові. В гості до Десни приїхали львівські Карпати. І, судячи по турнірній таблиці, Десна мала бути фаворитом цього матчу, але Карпати не простий суперник, і тренери сіверян це прекрасно розуміли.

Після важливої перемоги в Олександрії Олександр Рябоконь вніс лише одну зміну в стартовий склад – Єгор Картушов замінив Владислава Калтівінцева. А от в складі Карпат варто відзначити дебют Александру Бойчука – влітку нападник перебував на перегляді в Десні.

Матч активніше розпочали господарі поля. Три удари з далекої відстані у виконанні гравців Десни – Артем Фаворов поруч зі стійкою, Мостовий над поперечиною, удар Богданова заблокований. На 14-ій хвилині гри із-за меж штрафного майданчика пробив Філіппов – також повз ворота.

На 21-й хвилині гри Карпати вже врятував воротар – Підківка перевів м’яч на кутовий після потужного удару Богданова. Ще за кілька хвилин Кузик обіграв Халла і пробив метрів з 8-ми – знову повз ворота. Перший момент Карпати створили на 30-й хвилині гри – Гуцуляк, замикаючи подачу з флангу, головою пробив поруч зі стійкою. Закінчився перший тайм ударом Мостового в руки Підківки.

В перерві матчу серед вболівальників (понад 4000 прийшло підтримати Десну) розіграли подарунки від футбольного клубу Десна. А тренери Карпат провели заміну в перерві – Войкович замінив Бойчука.

Першу атаку в другому таймі провели Карпати – Ді Франко заробив кутовий. Але відповідь Десни була більш небезпечною – Підківка з другої спроби зреагував на удар Мостового. 52-а хвилина гри – Мостовий проходить по флангу і подає на Філіппова – Олександр головою з кількох метрів пробиває вище воріт. Хороший момент в активі Десни.

На 68-й хвилині гри першу заміну провели тренери Десни – Владислав Калітвінцев замінив Ореста Кузика. Влад перейшов на правий фланг півзахисту, а місце Кузика – на лівому фланзі – зайняв Картушов. Практично тут же і заміна від Карпат – Козак міняє Кльоца. 74-а хвилина – Домбровський міняє Богданова. 2:2 по замінах, 0:0 по рахунку.

Десна створила більше моментів і мала перевагу практично протягом всього матчу, тому не дивно, що в кінці тренерський штаб сіверян вирішив ще посилити атаку і дотиснути суперника. Максим Дегтярьов замінив Олександра Філіппова. Але пробити Підківку так і не вдалося – 0:0, і Десна знову не пропускає.

ДЕСНА (ЧЕРНІГІВ) – КАРПАТИ (Львів) – 0:0
Десна:
Паст, Д.Фаворов, Гітченко, Імереков, Мостовий, Огіря, Богданов (Домбровський, 74), А.Фаворов, Картушов, Кузик (Калітвінцев, 68), Філіппов (Дегтярьов, 86).
Карпати: Підківка, Вакуленко, Кльоц (Козак, 70), Мартінз, Вербний, Гуцуляк, Ковтун, Дубінчак, Ді Франко (Діого, 86), Бойчук (Войковіц, 46), Халл. Запасні: Кудрик, Гішам, Якімець, Веремієнко. Головний тренер: Олександр Чижевський.
Попередження
: Богданов (14), Ковтун (37), Дубінчак (38), Д.Фаворов (52), Мартінш (54), Гітченко (58).

30 серпня 2019 21:05







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46