Сьогодні 28 березня 2024 р.

«Динамо»: первая тренировка на испанской земле

Вийшовши на поле Marbella Football Center, гравці «Динаом» відразу понурилися у робочу атмосферу, передував цьому також короткий перегляд матчу «Базель» – «Тяньцзинь Цюаньцзянь», який київські футболісти спонтанно влаштували проходячи повз сусіднє поле футбольного центру.

До групи гравців, які вирушили безпосередньо з Києва, вже на місці приєдналося троє легіонерів – Томаш Кендзьора, Йосип Піварич та новачок «біло-синіх» Беньямін Вербіч, для якого це тренування стало дебютним у футболці «Динамо».

На тренування «біло-синіх» також завітав і менеджер по країнах Балканського регіону, Східної та Центральної Європи Огнєн Вукоєвич.

Вечірнє тренування, яке тривало близько години, мало втягуючий характер, проте виявилось досить насиченим. Розпочалося воно з пробіжки та роботою з тренером по фізичній підготовці Віталієм Кулибою, після чого гравців було поділено на 4 групи для занять у квадратах, а голкіпери провели тренування під керівництвом Михайла Михайлова.

На завершення тренування паралельно відбувалися дві двосторонки. Найбільший інтерес викликала гра за участі тренерів, де у зеленій маніжці у захисті грав Олег Лужний, а за червоних свої навики в нападі демонстрував Максим Шацьких.

У другий день в програмі «Динамо» значиться два заняття – ранкове і вечірнє. Старт першому збору покладено, і тепер підготовка набирає обертів.

14 січня 2018 22:56







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46