Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Пидкивка: «Арсенал» рано списали со счетов. Сегодня мы это докажем»

Голкіпер «Арсеналу» Роман Підківка починав свою футбольну кар'єру в «Карпатах», матчем з якими «каноніри» завершують чемпіонат. Напередодні зустрічі 32-го туру між киянами і львів'янами футболіст поділився своїми думками про суперника і оцінив шанси своєї команди залишитися в еліті.

– Для тебе особисто матчі з «Карпатами» є особливими?
– Я б не сказав, що це особливі матчі для мене. Це моя рідна команда, я продовжую за нею стежити. Звичайно, в якійсь мірі є принциповість, але я не зациклююсь на цьому.

– Кого будеш радий побачити перед грою?
– Багатьох досвідчених хлопців, з якими я ще грав. Це Мякушко, Гуцуляк, Нестеров, Кучинський. Виконуючим обов'язки головного тренера став Олександр Чижевський, з яким я теж добре знайомий.

– Як вважаєш, чому «Карпати» проводять не найкращий сезон і змушені боротися за виживання?
– Складно сказати, я не знаю відповіді. Можливо, справа в психології, команда потрапила в яму. Всі хлопці там хочуть показувати хороший результат, у команди є всі умови для цього, відмінна база. Але результати не найкращі. У чому причина – не можу знати.

– Які сильні сторони у нинішніх «Карпат»?
– В принципі, як і раніше – вони борються до останньої хвилини завжди, в усіх матчах. Навіть в грі з нами, коли «зелено-білі» поступалися з рахунком 0:2, все одно повернули інтригу і билися до кінця.

– «Арсенал» в цьому сезоні не програвав «Карпатам». Як думаєш, за рахунок чого можна буде продовжити серію успіхів в цих протистояннях?
– Тільки якщо ми будемо грати один за одного, викладатися на всі сто. Нас списали з рахунків? Ми вийдемо і доведемо, що це не так!

– На «Десну» сподіваємося?
– Подивимося. Головне – виграти свій матч, а далі буде видно.

29 травня 2019 10:34







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57