Сьогодні 29 березня 2024 р.

Шумский: «Львову» необходимо точечное усиление»

Виконувач обов’язків головного тренера ПФК «Львів» Віталій Шумський розповів про підготовку його підопічних до відновлення чемпіонату УПЛ сезону-2020/21.

«Звичайно, що приємно повертатися до роботи. Всі, мабуть, вже скучили один за одним, тому на першому тренуванні після канікул були здебільшого позитивні емоції. Трішки пробіглися усі разом, порозминалися, згодом без зайвої інтенсивності попрацювали у тренажерному залі. Загалом, все гаразд. Чекаємо поки до табору команди повернуться наші іноземці і вже тоді почнемо серйозну роботу та підготовку.

Наразі ж триватиме так званий відновлювальний мікроцикл. Після того вирушимо до Мукачево, де вже за розкладом матимемо дворазові тренування. На Закарпатті основна робота буде вестися над фізичним станом футболістів, поверненням до необхідного тонусу. У рамках другого етапу зборів планували зіграти спаринги проти угорських команд, але ніяк не вдається з ними як слід домовитись. Власне тому, скоріш за все, проведемо контрольні зустрічі з місцевими закарпатськими колективами.

Третій етап зборів, як відомо, відбудеться у Туреччині і стане вирішальним у підготовці до чемпіонату. Вже остаточно домовилися про три контрольні спаринги, але хочемо провести 5 таких матчів, щоб подивитися усіх потенційних новачків і щось потроху награвати. Під час турецьких зборів робитимемо акцент на технічних моментах та тактиці. Будемо працювати, адже до відновлення сезону мало часу, тому десь виконуємо роботу у прискореному режимі.

Щодо можливих поповнень у складі, то скажу, що шукаємо ще трьох-чотирьох футболістів, бо таки необхідно точково підсилитись», – зазначив наставник «Львова» Віталій Шумський.

10 січня 2021 12:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46