Сьогодні 28 березня 2024 р.

Санжар: «Потрібно якісно підготуватись до львівського дербі»

На заміській базі в Брюховичах «Карпати» провели тренування перед товариським матчем проти литовського «Жальгіріса».

У зв’язку із міжнародною паузою, нагадаємо, у розташуванні команди відсутні Владислав Дубінчак, Марвін Мартінс, Тім Халл, Александру Бойчук та Кірил Кіриленка. Через хворобу були змушені пропустити сьогоднішнє заняття Володимир Якімець, Сергій Вакуленко та Фране Войковіч, а Андрій Бусько та Мелвін Лоренцен займалися за індивідуальною програмою. Проте, є і хороші новини – до загальної групи повернувся Олексій Гуцуляк, який готовий взяти участь у спарингу.

За відсутності багатьох футболістів першої команди Роман Санжар у тренувальному процесі активно задіяв гравців дублю «Карпат» – Остапа Притулу, Олега Веремієнка, Андрія Артима та Романа Толочка.

«Безумовно, ми плануємо долучати молодь до основної команди, – говорить наставник «Карпат». – Я був присутній на всіх матчах «молодіжки» і вважаю, що у хлопців є великий потенціал. Утім, їм потрібно виділятись та грати ще краще для того, щоб заслуговувати на місце в «основі». На цьому етапі можу відзначити, зокрема, Ростислава Ляха, Олега Веремієнка, Остапа Притулу та Романа Толочка. Це хлопці, які стукають у двері основної команди, проте повторюся – їм потрібно ще додати у своїй грі.

Мелвін Лоренцен має дуже великий потенціал, але на даний момент він знаходиться не в найкращих кондиціях. Проте нашій команді однозначно потрібен такий форвард, що може взяти на себе ініціативу та вирішити долю зустрічі. Адже кілька матчів поспіль ми домінуємо на футбольному полі, але наша перевага та наявність моментів не дозволяють нам досягти позитивного результату. Очікую, щоб Лоренцен чимшвидше набрав ігрову форму, і я впевнений, що він допоможе «Карпатам» у майбутніх поєдинках.

Жодного розслаблення у товариському матчі не буде. Інша річ, що у спарингу братиме участь більше молоді. Та будь-що, через цю гру нам потрібно якісно підготуватись до львівського дербі. Ми повинні зібратись із силами та показати те, чого ми варті», – розповів Роман Санжар.

Нагадаємо, що у суботу, 12-го жовтня о 17:00 львівські «Карпати» на стадіоні «Україна» прийматимуть «Жальгіріс» із Каунаса.

10 жовтня 2019 10:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46