Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Дикий: «Не залишаємо надії дограти цей чемпіонат»

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий розповів, чи можливе догравання чемпіонату та яким чином будуть розподілені місця у турнірній таблиці.

Про фінансову допомогу клубам: «Ми намагаємося контактувати з нашими європейськими партнерами, аби знайти можливість фінансової допомоги українським клубам. Це буде фонд чи рахунок, куди будуть надходити кошти. На початку квітня ми провели конференцію з представнками FIFPRO. За попередньою інформацією, вони підтримали цю ініціативу».

Про догравання чемпіонату: «Якщо пам’ятаєте історію з коронавірусом, то ми стали однією з перших національних асоціацій, котрі продовжили догравання чемпіонату за спортивним принципом. Наразі, ми не полишаємо надії, що це нам вдасться. Незважаючи на те, що ситуація у центральних та західних регіонах трішки стабілізувалася, ризик все одно існує. Кожного дня лунають повітряні тривоги. А більшість стадіонів на Західній Україні стали притулком для біженців.

У будь-якому разі, це буде зібрання клубів, на котрому це питання розглядатиметься. Існує проблема і з логістикою. Житловий фонд на Західній Україні наразі дуже перенасичений. Знайти житло для команд – надзвичайно важко. Тому зараз ми чекаємо на рішення уряду щодо того, чи продовжать воєнний стан у нашій країні».

Про розподіл місць у турнірній таблиці: «У регламенті є пункт, котрим передбачено, що у разі виникнення надзвичайних ситуацій – фінальною таблицею стане та, котра була на момент призупинення. У будь-якому разі, остаточне рішення за клубами».

20 квітня 2022 14:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57