Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Україна, 9-й тур. Дніпро – Колос. Анонс матчу

Ігровий уїк-енд відкриває поєдинок на «Дніпро-Арені», де зустрінуться «Дніпро» та «Колос». А після завершення туру в чемпіонаті настане пауза на матчі національних збірних.







«Дніпро» – «Колос» (Ковалівка)
6 листопада, початок – 19:00
Дніпро. «Дніпро-Арена»
Головний арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)
Пряма телетрансляція – на каналі «УНІАН»

«КОЛОС»

Цього тижня «Колос» цілеспрямовано готувався до поєдинку, намагаючись забути невдалу гру проти «Олімпіка». Не зважаючи на поразку (1:2), Руслан Костишин залишився задоволеним якістю гри та бажанням хлопців, принаймні у порівнянні з матчем проти «Минаю». Як би там не було, «Колос» до гри проти «Олімпіка» не програвав у чемпіонаті з 21-го серпня, коли у стартовому турі поступився донецькому «Шахтарю» (1:3) у пам’ятному матчі з трьома призначеними пенальті у ворота Євгена Волинця.

Єдиний головний біль тренерського штабу ковалівців – який обрати стартовий склад на матч проти «Дніпра», адже з урахуванням щільного графіку та травмованих гравців у команді постійно відбувається ротація. Наприклад, у грі проти «Олімпіка» вперше зі стартових хвилин вийшов 21-річний нападник Євгеній Ісаєнко. У заявці на матч були Євген Новак та Денис Антюх, які відновлюються після пошкоджень, але вони ще не готові грати. Також на заміні був і захисник Олексій Зозуля, який вже відновився після травми, і набирає форму через матчі за дублюючий склад (зіграв два матчі по 45 хвилин за «Колос» U-21).

«ДНІПРО»

«Дніпро» також у минулому турі поступився вдома, і також з рахунком 1:2. Олександр Назаренко вивів дніпрян вперед у матчі проти «Динамо», проте автогол Володимира Адамюка та влучний удар Віктора Циганкова перед самою перервою принесли перемогу киянам.

Відзначимо, що до цього поєдинку «Дніпро» здобув дві поспіль перемоги (2:0 над «Десною» вдома та 3:1 у гостях над «Львовом»). А перед цим у команди було п’ять матчів без перемог – дві нічиї та три поразки. Не зайвим буде згадати, що на старті сезону-2020/21 клуб залишив головний тренер Дмитро Михайленко, а на його місце був призначений хорватський спеціаліст Ігор Йовічевіч, відомий українським вболівальникам по роботі у львівських «Карпатах». Окрім цього, Йовічевіч відомий тим, що взагалі не розмовляє російською мовою, а спілкується виключно українською.

ІСТОРІЯ ПРОТИСТОЯНЬ

Тож, на нас чекає цікаве тренерське протистояння Ігор Йовічевіч – Руслан Костишин, а якщо пригадати минулий сезон, який був дебютним в УПЛ і для «Дніпра», і для «Колоса», то на першому груповому етапі команди зіграли між собою двічі. В матчі 6-го туру дніпровська команда здобула перемогу 2:1 (Назаренко, Когут – Морозко), а у грі 17-го туру ковалівці взяли переконливий реванш 4:0 (Вільхамссон-2, Смирний, Ільїн).

Ну і звісно, пригадаємо півфінальний матч плей-офф за перепустку до Ліги Європи на полі НСК «Олімпійський», в якому «Колос» переграв суперників з рахунком 4:1 (Антюх-2, Оріховський, Морозко).

6 листопада 2020 17:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57