Сьогодні 28 березня 2024 р.

Санжар: «В «Карпатах» работают все, кроме Клеца»

Після послаблення карантину «Карпати», відповідно до рекомендацій УАФ, дотримуючись всіх необхідних заходів безпеки, правил дистанціювання і дезінфекції, відновили тренувальний процес.

В умовах закритого режиму, що передбачає обмеження будь-яких контактів зі сторонніми особами, карпатівці провели заняття під пильним контролем клубних лікарів.

Останніми новинами з табору команди та планами щодо підготовки до сезону поділився головний тренер «левів» Роман Санжар:

«Послаблення карантину свідчить про те, що в Україні нарешті спостерігається позитивна динаміка. Сподіваємось, що випадків захворювань дедалі ставатиме менше, і суспільство повернеться до звичного активного ритму життя. Щодо лазарету команди, то всі хлопці працюють, окрім нашого капітана Дмитра Кльоца, який наразі відновлюється після травми руки.

Відверто кажучи, за період, що залишився до рестарту чемпіонату, буде дуже складно підготувати команду таким чином, щоб всі гравці були в найоптимальнішій формі. Хлопці перебувають у різних фізичних кондиціях. Є футболісти, які під час карантину могли тренуватись та виконувати бігову роботу, однак деякі попросту не мали такої змоги. Утім, задача тренерського штабу – всіх гравців підвести під однаковий рівень. Намагатимемось витиснути максимум та зробити все можливе, щоб карпатівці були якомога краще готові до гри проти «Маріуполя». Щодо настрою в команді, то все чудово – хлопці хочуть працювати, скучили за футболом. Наше керівництво робить кроки назустріч команді, стабілізується фінансове становище, тож з точки зору мотивації та психології все добре.

Як відомо, передчасно було завершено змагання у першостях України U-19 та U-21. Тож, безумовно, з нами будуть тренуватись хлопці з молодіжної та юніорської команд «Карпат». Серед них, зокрема, Денис Слюсар, Василь Руніч, Ярослав Карабін, Максим Хлань, Владислав Мудрик... Умисно не включаю до цього переліку Олексія Сича, адже він вже дебютував у зелено-білій футболці першої команди, причому продемонструвавши хорошу гру».

19 травня 2020 19:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07