Сьогодні 29 березня 2024 р.

Логінов: «У грі в захисті на нуль – заслуга всієї команди»

Капітан СК «Дніпро-1» Сергій Логінов відповів на запитання клубної пресслужби після матчу проти «Маріуполя»:

– Позаду друга поспіль перемога над маріупольцями, але зараз вона була значно складнішою.
– Дійсно, ми виходили на цей матч знаючи, що у суперника буде зовсім інший настрій на поєдинок. Відповідно, і ми налаштовувалися на матч, пам’ятаючи про те, як склалася попередня гра. Вважаю, що нам багато що вдалося з того, що ми запланували на цю зустріч.

– Команда другий матч поспіль зіграла у захисті на нуль. Чия заслуга у першу чергу?
– Заслуга, у першу чергу, звичайно, всієї команди. Ще у першому таймі ми усе правильно робили, починаючи з атакуючої групи, і все це дає власні плоди. Другий сухий матч поспіль у захисті додає команді впевненості, і, повторюся, це заслуга всієї команди, що за дві гри ми не пропустили жодного голу.

– Вже традиційно не можемо пройти повз цієї теми. Твоє ставлення до VAR?
– Насправді важко одразу відповісти, але VAR робить футбол більш справедливим, як би там не здавалося суперникам. Сьогодні знову був момент з VAR, який вплинув на гру. Вважаю, що усе було справедливо.

– Маріупольці вважають, що у штрафному майданчику дніпрян також була гра рукою.
– В цьому моменті був Адамюк, і він буквально ховав руки назад, а м’яч там чи влучив у руку, або пройшов поруч із нею. Проте є арбітр за відеомонітором, який за цим усім спостерігає, і якщо нічого не призначили після такого моменту, значить усе було у рамках правил.

– Зараз команда набрала непогану ходу, але невідомо, що буде далі. Який з цього приводу настрій в колективі?
– Зараз ми усі в такому підвішеному стані, тому що ми бачимо, що по усій Європі скасовують національні чемпіонати. Моя особиста думка – не хочеться, щоб скасовували і переносили ігри. Так, це мінус, що ми граємо без вболівальників, але я вважаю, що треба грати, тримати себе і в ігровому, і тренувальному тонусі, і це не дуже добре, якщо будуть скасовувати чемпіонат. Але це з одного боку, а з іншого – це усе робиться для здоров’я людей по всій Європі і світу. Тому, яке приймуть рішення, таке нам і слід буде прийняти.

14 березня 2020 21:36







Матеріали на тему

Днепр – Мариуполь 2:0. Украина, 23-й тур. И удаления не понадобились
14 березня 2020 18:52




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Украина, 23-й тур. Днепр – Мариуполь 2:0. Обзор матча

 

14 березня 2020 20:37