Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Костишин: «Ключовим моментом став третій забитий нами гол»

Прес-конференція головного тренера ковалівського «Колосу» Руслана Костишина після матчу з «Дніпром» (4:1)

– 4:1 виграли, який тут ще можу бути коментар? Молодці! Ключовим моментом став третій забитий нами гол. Як би не він, нам би було дуже важко. Як ви бачили, у нас були проблеми із складом: не було деяких ключових гравців. І до того ж ключові гравці отримали травми під час матчу, але їх замінили інші і нам вдається давати результат. Мабуть, ми сильні командою, а не індивідуальними футболістами.

– Ви кажете, що основних замінили інші гравці. Той же Антюх себе проявив..
– Давайте, ви мені Дениса Антюха не чіпайте, бо до наступної гри я буду його шукати десь в Охтирці у пивбарі. Він молодець, але менше уваги до нього.

– Вже замислюєтесь про наступний матч?
– Хлопці молодці. А у наступному матчі, що буде – то і буде. Будемо віддаватися на усі сто відсотків, а як там буде на футбольному полі – покаже гра.

– Кого б хотіли у суперники: «Олександрію» чи «Маріуполь»?
– Ми не повинні обирати собі суперників. Нехай там перемагає сильніший, а із тим і будемо грати. Треба – поїдимо до Олександрії, ні – будемо приймати дома «Маріуполь». Ми нікого не обираємо, я навіть про це заборонив казати хлопцям.

– Як вам сьогоднішнє суддівство?
 Сьогодні, мабуть, не було особливо спірних моментів, адже вона не підходила до монітору і не передивлялася. Це з київським «Динамо» я все бачив, у тут – ні. Скандалу не було, значить вона впоралася. Так що коментувати нічого. Якби був якийсь скандал, ще і у наш бік, то, як я і казав, буду завжди захищати свою команду.

25 липня 2020 21:40







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57