Сьогодні 29 березня 2024 р.

Санжар: «Подготовка к матчам с «Динамо» и «Шахтером» – особенная»

На заміській базі в Брюховичах «леви» провели тренування перед виїзним матчем проти київського «Динамо». Окрім Олександра Кучера, який продовжує відновлюватися після складної травми, усі інші гравці займались у загальній групі. Також з основною командою тренувались гравці «молодіжки» – Андрій Артим, Олег Веремієнко, Ростислав Лях, Роман Толочко та Ярослав Деда. Нагадаємо, що Ярослав після піврічної реабілітації через травму одразу після повернення на поле відзначився хет-триком у матчі молодіжних команд «Карпат» та «Львова», тож Роман Санжар надав шанс форварду проявити себе на тренуванні «основи».

За орендною домовленістю між клубами основний лівий захисник «зелено-білих» Владислав Дубінчак пропускатиме матч проти «Динамо»: «Дуже шкода, що я не гратиму у цьому поєдинку. Хотілось би допомогти команді відібрати очки у «Динамо» та наблизитись до першої шістки».

Також своїми очікуваннями від матчу поділився головний тренер «Карпат» Роман Санжар: «Безумовно, підготовка до матчів проти «Шахтаря» та «Динамо» буде особливою. Ми вивчатимемо сильні сторони суперників, щоб обрати правильну тактику, добре налаштуватись у психологічному плані. «Біло-сині» зуміли подолати свою чорну смугу і тепер демонструють непоганий футбол та здобувають позитивний результат. Проте я б не сказав, що «Динамо» перемагає з великою перевагою над своїми суперниками. Ми віддамо всі сили у Києві для того, щоб привезти до Львова перемогу та порадувати наших вболівальників якісною грою», – підсумував Санжар.

24 жовтня 2019 17:40







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46