Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Рух» відправився на збір у Туреччину

У середу, 20 січня, делегація «Руху» відлетіла на другий тренувальний збір у Туреччину. Спершу «рухівці» прибудуть в Стамбул, а вже звідти іншим рейсом відлетять до Анталії.

undefined



Мілош Стаменковіч, гравець «Руху»: «З хорошим настроєм відлітаємо в Туреччину. Ми добре попрацювали на першому зборі і зараз чекаємо на фінальний етап підготовки. Звичайно, хочемо зіграти вже спаринги. Скучили за емоціями. На іграх їх добре відчуваєш. Попереду в нас три спаринги із сербськими командами. Найбільше чекаю протистояння з «Партизаном». Це не буде принциповий матч для мене, але хочемо з ними зіграти, адже це команда хорошого рівня. На фоні такого суперника можемо подивитися, на якому рівні перебуваємо».

Ростислав Лях, гравець ФК «Рух»: «Дуже радий, що напередодні мене офіційно представили як гравця «Руху». Зараз все залежить від мене. Їдемо на збори й будемо наполегливо працювати. Весь час спілкуємося із нашим головним тренером. Розмовляємо про ігрові позиції, де мені краще грати, про вдосконалення моєї ігрової форми, щоб я прогресував. Це дуже добре, що в нас постійний контакт із наставником. Прагну якомога швидше дебютувати за «Рух» навіть в товариському матчі, аби зігратися з партнерами по команді. Найбільш іменитий суперник на зборах – це «Партизан», адже ця команда виступає в єврокубках».

undefined

undefined


«Рухівці» проживатимуть у п’ятизірковому готелі Titanic Beach Lara. Вже ввечері «жовто-чорні» проведуть перше тренування на другому тренувальному зборі.

Другий тренувальний збір триватиме до шостого лютого. За цей час основна команда проведе щонайменше п’ять спарингів.

20 січня 2021 14:48







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46