Сьогодні 28 березня 2024 р.

Скрипник: «Я за два роки в УПЛ багато чого надивився…»

Пресконференція головного тренера луганської «Зорі» Віктора Скрипника після переможного матчу проти «Дніпра-1» (4:0).

– Звичайно, коли суперник знаходиться вище за тебе у турнірній таблиці, то це не те щоб навіть дратує, а скоріше більш мотивує, адже кожна команда ставить власні завдання. Ми до цього двічі поспіль були бронзовими призерами, а старт у нас якийсь неправильний вийшов, або можна сказати просто слабкий, і звісно, що у таких принципових матчах боротьба йде за шість очок.

Дуже важливо було зіграти правильно в багатьох компонентах гри, і особливо якісно при стандартах, адже «Дніпро-1» саме цим і славиться. Але ми дивимося у першу чергу і на власну гру, а сюди ми приїхали за перемогою.

Звичайно, що перший гол у матчі вселив у нас надію на позитивний результат, оскільки у нас було дуже багато матчів, коли ми першими пропускали, після чого героїчно починали усе це долати. Але сьогодні все для нас склалося добре.

Коментувати червону картку? Я за два роки тут багато чого надивився… Ми задоволені таким рішенням арбітра і взагалі, як все пройшло: і підсумковим рахунком, і дуже важливо, що ми у захисті зіграли на нуль, оскільки зуміли стримати хороших нападників.

Усі знають наш графік. До нас вже у четвер приїжджає хороша і сильна команда, так що зараз ніякого відпочинку немає. Так що дуже радіємо цій колоритній перемозі над принциповим суперником. Вважаю, що вона додасть нам впевненості, і по турнірній таблиці ми зробили великий крок вперед.

26 вересня 2021 22:09







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46