Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Колос – Карпати 2:1. Україна, 20-й тур. Звіт

На столичній «Оболонь-Арені» ковалівський «Колос» приймав львівські «Карпати» і переміг.

Тренерський штаб «Карпат» зробив кілька вимушених замін, тому в стартовому складі «левів» на матч з «Колосом» з’явився Роман Слива, який покликаний був замінити дискваліфікованого Владислава Дубінчака. Крім того, у центрі нападу замість Матара Діейє, який зазнав невеликого ушкодження, вийшов Александру Бойчук. Зате жодних змін у порівнянні з виграшним поєдинком минулого туру, не зробив Руслан Костишин.

На 11-й хвилині господарі відкрили рахунок. Навісна передача з лівого флангу знайшла свого адресата у штрафному майданчику – Олег Ільїн виграв боротьбу у Сливи і головою спрямував м’яч у кут воріт Олега Кудрика. Львів’яни могли відповісти вже за кілька хвилин, однак удар головою Тіма Халла, який прийшов на «стандарт», виявився неточним.

Спроби гостей відігратися були невдалими. «Колос» безпомилково захищався і не дозволяв наблизитися «зелено-білим» до власних воріт. Натомість під кінець тайму вдруге забили ковалівці. Кудрик парирував удар зі штрафного від Андрія Богданова, втім впоратися із добиванням від Кирила Петрова не зумів – 0:2.

По перерві «леви» почали діяти гостріше. На 55-й хвилині Дмитро Кльоц відпасував на Геннадія Пасіча, а той змістився у центр і завдав потужного удару – Євген Волинець у падінні відбив м’яч. Через десять хвилин Пасіч пройшов кількох суперників і ввірвався у воротарський майданчик. Карпатівець задалеко відпустив від себе м’яч і зіткнувся з воротарем. Згодом гостро відповів «Колос». Черговий постріл зі штрафного, цього разу від Павла Оріховського, прийняла на себе штанга.

Ближче до завершення зустрічі «леви» все активніше діяли в атаці. Двічі класно пробивав Єгор Назарина (в одному з епізодів Волинець не без проблем відвів загрозу). Пізніше шансом не скористався Артем Козак – «Колосу» вдалось відбитися. Проте ненадовго – подача від кутового прапорця Остапа Притули увінчалася ударом головою того ж таки Козака, який виграв позиційну боротьбу на ближній штанзі – 1:2!

Незважаючи на те, що до завершення матчу залишалося достатньо часу на порятунок, підопічні Романа Санжара не змогли уникнути поразки. На 5-й компенсованій хвилині «зелено-білі» отримали ідеальну нагоду для цього – Петров порушив правила проти Марвіна Мартінса неподалік штрафного майданчика. Вирок взявся виконувати Назарина. Постріл Єгора прийняла на себе стінка, точніше рука Євгена Смирного. Арбітр пенальті призначити не наважився.


КОЛОС – КАРПАТИ – 2:1
Голи:
Ільїн (11), Петров (42) – Козак (79).
Колос: Волинець, Єфремов, Гавриш, Петров, Ємець, Богданов (Задоя, 80), Оріховський, Смирний, Ільїн, Морозко (Вільхамссон, 69), Бондаренко (Кожушко, 82).
Карпати: Кудрик , Кльоц, Бойчук (Кириленко, 74), Назарина, Гіоргадзе, Халл, Пасіч, Слива (Козак, 46), Мартінс, Лях, Притула.
Попередження: Ємець (25), Смирний (84) – Бойчук (45), Гіоргадзе (47), Пасіч (65), Притула (77), Назарина (90+3).

29 лютого 2020 19:08







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57