Сьогодні 29 березня 2024 р.

Литовка: «Отобрать очки у «Шахтера»? Нет ничего невозможного»

Напередодні гри з «Шахтарем» воротар «Десни» Ігор Литовка розповів про те, яка атмосфера панувала у команді під час паузи у чемпіонаті і чи може «Десна» завоювати очки у Харкові…

– Нещодавно у досить напруженому матчі «Десна» перемогла «Львів». Наскільки важливою була ця перемога і яка зараз атмосфера у команді?
– Після будь-якої перемоги атмосфера позитивна. Перемога була потрібна – давно не перемагали. Я думаю, виграш у «Львова» позитивно вплине на всіх гравців і на підготовку: зараз пауза. Краще пройти цю паузу з хорошим настроєм.

– Незабаром гра з донецьким «Шахтарем». Багато з гравців цього клубу грають за збірну України. Чи допоможе «Десні» цей факт, чи будуть футболісти після збірної втомленими?
– Допоможе чи ні ми дізнаємося за результатом матчу з «Шахтарем». Я думаю, ці футболісти, які виступають за «Шахтар», «Динамо» і у командах, які регулярно грають в єврокубках, вже звикли грати на 3-4 день. З відновленням проблем у них не буде.

– Чи реально відібрати очки у «Шахтаря»? І, якщо так, то за рахунок чого?
– Немає нічого неможливого. «Шахтар» – команда топ-рівня, але ми докладемо максимум зусиль, щоб домогтися позитивного результату.

17 жовтня 2018 21:37







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46