Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Михайленко: «Боротьба у шістці буде і після матчу в «Маріуполі»

Головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко поспілкувався із клубною пресслужбою напередодні гостьового поєдинку проти «Маріуполя»:

– Дмитро Станіславовичу, як ви вважаєте, чи стане найближча гра дніпрян проти «Маріуполя» ключовою у розподілі місць у другій шістці?
– Вона не стане ключовою, але буде важливою. «Маріуполь» – наш найближчий переслідувач і клуб, який ставить собі за мету грати в плей-оф чемпіонату, тому гра буде важливою для обох команд. Проте, враховуючи той факт, що усі команди у другій шістці приблизно одного рівня, боротьба за найвищі місця у ній триватиме і після цієї гри.

– Після матчу в Полтаві знову пішли розмови про суддівство. Наскільки все це заважає команді?
– Звичайно, заважає. Ми бачимо, що у кожному турі є суддівські скандали – і великі, і маленькі, тому зараз наш суддівський корпус точно перебуває у ненайкращому стані. Багато результативних помилок і скарг на арбітраж, тому хочеться, аби судді не заважали грати у футбол, а були б більш справедливими і якомога швидше навели у себе лад, оскільки ситуація, насправді, не дуже хороша.

– Деякі експерти кажуть, що оскільки у «Дніпра-1» є певний запас очок, Дмитро Михайленко почав експериментувати зі складом на майбутнє. Чи погодитесь з цією думкою, і чи можна чекати на експерименти у матчі в Маріуполі?
– Ні, ми не експериментуємо зі складом. Просто зараз ми входимо у ту фазу чемпіонату, коли буде багато ігор, тому нам треба правильно розподіляти навантаження. Ми не можемо після двомісячної паузи грати одним складом, тому нам потрібно, щоб уся обойма гравців, а це 16-20 футболістів, була готова вийти і допомогти команді.

26 червня 2020 14:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16

Україна, 24-й тур. ЛНЗ – Верес. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 19:02

Україна, 24-й тур. Полісся – Колос. Огляд матчу

 

14 квітня 2024 20:33