Сьогодні 29 березня 2024 р.

Клец: «Истосковался по партнерам и работе»

Півоборонець «Карпат» Дмитро Кльоц про ювілей «зелено-білих», набридливість відпустки та очікування від весни

– Дмитре, днями Ваш клуб відзначав 55-ліття. Що відчули з цього приводу?
– Звичайно, я дуже радий! Через те, що такий ФК існує вже понад півстоліття, що в нього велика історія й великі традиції! І, звісно, за те, що я якоюсь мірою є частиною «Карпат».

– В якому настрої львів’яни поновили тренування?
– Не казатиму за партнерів, хіба що за себе: радий почати підготовку до сезону! Чому? Бо скучив і за партнерами, і за роботою. Мені, наприклад, уже десь на другому тижні відпустка починає набридати. Не розумію, як раніше наші футболісти відпочивали по півтора місяця… Ми зараз усі працюємо з великим натхненням: по очах бачу, що всі тренуються з охотою.

– У нашому футболі давно заведено, що фундаментальними для підготовки є зимові збори. В Олега Бойчишина саме попереду такий період: опісля цього стане зрозуміло, яку конфігурацію команди він хоче збудувати. А що зрозуміло вже сьогодні?
– Логічно, що зимові тренувальні збори основні: тут більше часу на підготовку! Як влітку? Відпочиваємо максимум два тижні, потім десь стільки ж готуємось – і стартує сезон. Взимку, повторюю, часу більше, тренери мають ширші можливості закласти те, що хочуть. Ось зараз ми багато працюємо в тренажерах, а в Туреччині буде ставка на роботі з м’ячем. Так усі наші команди готуються… А з приводу намірів Бойчишина – не збираюся розкривати карти. Сезон покаже.

– За рахунок чого «Карпати» можуть поліпшити турнірне становище?
– За рахунок старання, продуктивних зборів у Туреччині, врешті-решт, нової якості гри, яка має з’явитися.

– Що очікуєте від весняної частини сезону – як для себе особисто, так і для команди?
– Очікую, що, нарешті, прийде результат. І що прийде гра. А головне – повернуться на трибуни вболівальника: це – головне наше завдання на сьогодні.

20 січня 2018 21:14







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46