Сьогодні 28 березня 2024 р.

Мораиш: «Заслуживали три очка, по моментам мы «Львов» переиграли»

Коментар головного тренера «Карпат» Жозе Мораіша після матчу зі «Львовом» (1:1).

– У першу чергу хочу привітатися з вболівальниками «Карпат» та подякувати їм за присутність та підтримку. Вони нас підтримували по різному в останніх матчах. Заради них ми граємо. Вони відвідують матчі і їх з кожною грою стає все більше. Щодо гри, то це дербі – емоційна гра. Ми грали на красивому стадіоні і тут були створені хороші умови для публіки. Мені б дуже хотілося, щоб львівське дербі відбувалося при заповнених трибунах. Наша команда намагається показати якісну та стабільну гру. Ми контролювали хід поєдинку. Ми досягли результату, коли був рахунок 0:1. Мали можливості забити ще один м’яч. По грі наша команда створила більше моментів. Ми заслуговувати здобути перемогу. «Львів» – добре організована команда і непогано працює у захисті. Багато моментів створює зі стандартів. Їхня гра є дуже прямолінійною. Це добре організована команда. Вважаю, що ми заслуговували на три очки.

– Які ваші враження від львівського дербі?
– Львівське дербі – це львівське дербі. Я, як тренер, побачив дуже багато дербі у своєму житті. Я був на дербі в Мадриді, Барселоні, Мілані. Це також були емоційні ігри. Якщо порівнювати ті дербі з львівським. Тут не вистачає заповнених трибун. Футбол – це жвавість і веселощі. Для мене це дуже хороший досвід. Мені приємно пережити ці емоції з командою та вболівальниками.

– Ви не могли достукатися до захисників, часто їх прикликали до себе, з чим це пов’язано?
– Я завжди даю підказки футболістам. Ми все ще будуємо команду. Хочемо, щоб футболісти думали і виконували вказівки. Просив своїх футболістів створювати простір.

– Чому відсутній Де Камарго?
– Де Камарго отримав забій на тренуванні. Він міг би допомогти нам в цій грі, якби себе почував добре.

На краях захисту грали Федецький та Мегреміч , які зазвичай грають в центрі, з чим це пов’язано? Чому не грали Лебеденко та Мірошніченко ?
– Федецький – досвідчений гравець, який завжди грав на позиції латераля. Мегреміч також раніше грав на фланзі. У них є якості, які говорять мені, що вони можуть зіграти на різних позиціях. Лебеденко та Мірошніченко – молоді швидкісні футболісти. Вони грали в попередніх матчах та гратимуть далі. Команда створює ідентичність. Немає проблем, щоб різні футболісти грають на різних позиціях. Команда повинна мати футболістів, щоб вирішувати моменти. Будь-який гравець, який попадає в старт буде мати можливість зіграти та відпрацювати на результат. Я переконаний, що за цим майбутнє. 

22 вересня 2018 20:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46