Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Леонов: «Арсенал» держит в тонусе всю вторую «шестерку»

Абсолютно нестандартною вийшла післяматчева прес-конференція, присвячена поєдинку 30-го туру УПЛ між «Арсеналом» і «Олімпіком». Обидва головних тренера – Ігор Леонов і Ігор Климовський – прийшли поговорити з журналістами одночасно.

– Хочу сказати, що ми, «Арсенал», і «Олімпік» граємо чесно. Граємо в футбол, який, думаю, подобається глядачам. Так, сьогодні була перевага у нас, видалення позначилося. Але найголовніше – і ми, і вони, б'ємося до останнього. Після гри ми можемо дружити, а на полі змагаємося. Нам важкувато, це очко, напевно, стане в нагоді. Хлопці сьогодні виклалися по повній програмі. Можу сказати спасибі «Олімпіку» за хорошу гру, це дуже хороша команда, яка знаходиться не на своєму місці.

– Наскільки вплинула погода сьогодні?
– Я думаю, що дощ трохи вплинув на гру сьогодні. Якби він був невеликим, це одне, а так в другому таймі посилився. Коли ми грали з «Чорноморцем», було приємно дивитися на трибуни, були глядачі, хороша погода і атмосфера. Сьогодні теж була цікава гра, але погодні умови дещо розполохали людей. Думаю, з часом глядач прийде на стадіон. Особливо якщо буде побільше таких ось ігор.

– В якому тонусі зараз знаходяться футболісти?
– Після зимової паузи вся футбольна громадськість списала «Арсенал» з рахунків. Ми тримаємо в тонусі всю другу «шістку».

– Ви не відпрацьовуєте на тренуваннях гру в більшості?
– Якби я був хокейним тренером, то відпрацьовував б. У футболі є вправи для цього, але ти ж не знаєш коли отримаєш чисельну перевагу.

22 травня 2019 13:37







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57