Сьогодні 18 квітня 2024 р.

«Не хотим, чтобы нами манипулировали». «Ворскла» – о ситуации вокруг игры с «Шахтером»

Як відомо, вчора прийнято рішення щодо переносу гри 7-го туру УПЛ «Ворскла» (Полтава) – «Шахтар» (Донецьк). Причина одна – «Червона епідеміологічна зона», до якої Полтава потрапила з початку цього тижня.

Приймаючою стороною в екстреному режимі запропоновано УПЛ стадіон «Ніка», що після погодження із «Шахтарем» було затверджено дирекцією Прем’єр-ліги.

Справа дійшла до бронювання ворсклянами готелю в сусідньому Кременчуці, аби дати можливість саме номінальним гостям забронювати собі апартаменти за смаком в Олександрії, але в тому готелі, де вони планували розквартируватися, нібито мешкає «Маріуполь» U-19, тому вони не можуть туди заїхати.

«Вчора ж почалися якісь незрозумілі для нас гойдалки (а саме телефонні дзвінки і жодних офіційних листів, – прим.), – обурюється віце-президент ФК «Ворскла» Олег Лисак – нам почали ставити умови, за яких ми повинні їхати на гру з «Шахтарем» до Києва. Якщо так, то готові навіть віддати «Гірникам» свій готель у Кременчуці. Але ж ми запропонували цілком прийнятний з усіх точок зору, в тому числі маршруту, для обох сторін, варіант з КСК «Ніка». Не хочемо, аби нами маніпулювали, щось підлаштовуючи на свій манер. Сподіваємось, УПЛ дасть правильну оцінку ситуації, що склалася, і ми спокійно, без взаємних образ та претензій, зіграємо цей матч в Олександрії на арені з нормальною інфраструктурою. Ще раз наголошу: ми категорично проти переносу гри до столиці, тим більше, що «Шахтар» наполягає на тому, аби й зустріч другого кола також зіграти в Києві. Змушені будемо звернутися до органів футбольного судочинства».

22 жовтня 2020 12:09







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57