Сьогодні 16 квітня 2024 р.

«Карпати» поновили турецькі тренування

Благополучно подолавши повітряні простори Туреччини, делегація львівських «Карпат» прибула до Антальї, звідки оперативно переїхала в Белек. На другий збір «зелено-білі» обрали добре знайомий готель Susesi, де зупиняються практично щороку. Головний козир готелю – це каскад полів високої якості, які навіть після погодних катаклізмів, що навалилися на середземноморське узбережжя під час перших зборів, залишилися у доброму стані.

undefined

undefined


Разом із карпатівцями у готелі проживають молдовський «Шериф» та словенський «Марібор», сюди ж невдовзі приїде і «Олександрія».

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined


У п'ятницю зранку «зелено-білі» провели перше тренування на других зборах. Як це не рідко траплялося у січні, заняття пройшло під дрібним дощем, але на роботу опади не вплинули абсолютно. Емоційний та активний Фабрі Гонсалес зарядив команду ранковою бадьорістю – головний тренер постійно перебував в епіцентрі подій та підказував гравцям. Цілком зрозуміло, що найбільше очі горять в молодих хлопців, які зуміли переконати тренерський штаб у своїх навиках на перших зборах: Слива, Бусько, Авраменко та Толочко готові до повноцінних, уже дорослих, навантажень.

undefined

undefined



Перше тренування носило фізичний та тактичний характер. Над цими компонентами карпатівці працюватимуть упродовж наступних тижнів. А вечір п’ятниці буде присвячений тестуванням, які проводяться акурат на початку других зборів.

8 лютого 2019 15:34







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16

Україна, 24-й тур. ЛНЗ – Верес. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 19:02

Україна, 24-й тур. Полісся – Колос. Огляд матчу

 

14 квітня 2024 20:33