Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Карпаты – Десна 2:0. Украина, 29-й тур. Отчет

Прес-служба ФК «Десна»

Львів зустрів Десну сонячною, весняною погодою, але фактично із стартовим свистком арбітра над стадіоном України зійшлися хмари, і футболістам довелося грати за сильного дощу. Такі погодні умови, звісно, вплинули на хід гри.

Тим не менше, Десна розпочала гру активніше – Філіппов сильно пробив в руки Кучинському. Наступний небезпечний момент також в активі Десни. Все той же Філіппов технічно обіграв Папу Гуйе, і обвідним ударом направив м’яч в бік воріт Кучинського – поруч зі стійкою. У Карпат найбільш небезпечний момент в активі Папи – сенегалець з близької відстані влучив у захисника.

Цікавий епізод стався на 24-й хвилині гри. Артем Фаворов і Онгла зіткнулися в центрі поля. Після невеликого конфлікту арбітр ніби заспокоїв гравців, і Артем Фаворов спробував потиснути руку львівському легіонеру, натомість Онгла демонстративно відвернувся і голосно вилаявся, і що зробив арбітр…показав жовту картку гравцю Десни.

В перерві матчу тренерський штаб Карпат провів заміну – Нестеров замінив Папу Гуйе. А сама гра по перерві розпочалася активно, з удару Картушова. А вже за 5 хвилин Карпати залишилися в меншості – Йода вимкнув здоровий глузд і спочатку грубо збив Мостового, а у відповідь на справедливу жовту картку нагрубив головному арбітру матчу і побачив перед собою червону картку.

І практично тут же, граючи в меншості, Карпати забили. Ді Франко явно симулював на своій половині поля, втім, арбітр не розібрався в ситуації і показав жовту картку Денису Фаворову. Карпати розіграли нову атаку, яка призвела до кутового біля воріт Десни. Після подачі кутового Ковтун скинув на Понде, який в один дотик пробив повз Паста. 1:0.

Олександр Рябоконь на такі події відповів подвійною заміною – Безбородько та Козак замінили Старенького і Артема Фаворова. Але новим гравцям посилити гру було не просто – і Безбородько, і Козак швидкісні гравці, а просто жахлива злива у Львові не дозволяла продемонструвати свої найкращі якості.

На 73-й хвилині гри Дмитро Хльобас замінив Андрія Богданова. Заміна, звісно, на посилення атаки, але варто відзначити, що частково і висушена – Богданова кілька разів грубо збивали, тож Андрій грав уже з пошкодженням.

За таких погодних умов, по суті, єдиний шанс забити – це стандарт. І саме так Карпати забили. Мякушко феноменально пробив метрів з 25-ти – в дальній кут воріт без шансів для Паста. 2:0. В кінці матчу скоротити відставання в рахунку міг Філіппов – Олександр пробивав метрів з 10-ти, але Кучинський зреагував на удар.

Десна практично весь другий тайм грала в більшості, але сіверянам не пощастило – відразу після вилучення Йоди Карпати забили, а грати за такої погоди в атакуючий футбол не реально. Жодного пасу низом, жодного прискорення – лише боротьба і гра верхом. Тому не дивно, що Десна не скористалася перевагою – Карпати виграли на своєму полі.

В наступному турі на підопічних Олександра Рябоконя чекає домашній матч з Ворсклою – з прямим конкурентом за сьоме місце в турнірній таблиці. Гра розпочнеться о 17:00 на стадіоні імені Гагаріна.

КАРПАТИ – ДЕСНА – 2:0
Голи:
Понде (52), Мякушко (77).
Карпати: Кучинський, Бусько, Ковтун, Папа Гуй
є (Нестеров, 46), Мирошниченко, Онгла, Кльоц, Йода, Ді Франко (Толочко, 78), Мякушко, Понде (Дебелко, 67).
Десна: Паст, Д.Фаворов, Г
ітченко, Імереков, Мостовой, Богданов (Хльобас, 73), Огиря, Картушов, А.Фаворов (Безбородько, 61), Старенький (Козак, 61), Філіппов.
Попередження: Понде (63), Нестеров (86) – А.Фаворов (24), Д.Фаворов (51), Огиря (76).
Вилучення: Йода (50).

18 травня 2019 19:24







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57