Сьогодні 29 березня 2024 р.

Логінов: «Завтра обстеження покаже, м’язова це травма чи сухожилля»

Післяматчеве інтерв’ю із капітаном «Дніпра-1» Сергієм Логіновим довелося розпочати з неприємного запитання про травму.

– Що сталося, Сергію?
– Завтра обстеження покаже, м’язова це травма чи сухожилля. Коли вийшов на другий тайм та зробив першу передачу, відчув важкість. А після другого довгого пасу ніби щось клацнуло у коліні.

– Чи задоволені сьогодні очком? Або нічия розчарувала?
– Гадаю, результат по грі, тому що матч вийшов бойовим. Стандарти – важлива частина футболу, і вийшло так, що і пропустили, і забили зі стандартів.

– З боку здалося, що не все виходило в середині поля у конструктивних діях. Наскільки це враження можна підтвердити поглядом безпосередньо з поля?
– За відсутності Піхальонка, звісно, з креативом стало гірше. Але тренери побудували груитпк, щоб вона була гармонійною у середині поля. Сашко – важливий гравець для команди, і ми чекаємо його якнайшвидше.

– Перед декількома попередніми матчами казали про те, що команда намагається повернути борги за поразки у першому колі. Наскільки повернули борг сьогодні?
– Оскільки зіграли внічию, значить, на 50 відсотків. Не хочеться знову повертатися до осінньої частини чемпіонату – це був збіг обставин. І весна це доводить. В нас задача – заробляти у кожній грі три очки, і ми зараз граємо та б’ємося за престиж клуба та міста.

18 квітня 2021 23:20







Матеріали на тему

Колос – Дніпро-1 1:1. Україна, 22-й тур. Звіт про бойову нічию
18 квітня 2021 21:27




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Украина, 22-й тур. Колос – Днепр-1 1:1. Обзор матча

 

18 квітня 2021 22:05