Сьогодні 19 квітня 2024 р.

«Верес» – «Динамо»: последние новости перед игрой

У неділю, 25 лютого, київське «Динамо» зіграє на виїзді з рівненським «Вересом». Матч відбудеться у Львові на місцевій «Арена Львів», де рівненці проводять свої домашні матчі.

Динамівці традиційно прибули до міста проведення матчу напередодні ввечері. У цьому поєдинку тренерський штаб не зможе розраховувати на дискваліфікованих Євгена Хачеріді та Володимира Шепелява, у той час як у господарів з аналогічної причини не зіграє Михайло Сергійчук.

Вранці у день гри відбулася традиційна передматчева нарада з організаційних питань. Серед іншого було затверджено, у формах яких кольорів гратимуть обидві команди. Динамівці проведуть матч у домашньому комплекті форми білого кольору (голкіпер – у жовтому), господарі одягнуть екіпірування чорного кольору (голкіпер – у блакитній футболці та чорних шортах).

За повідомленням прес-служби «Вереса», на матчі очікується до чотирьох тисяч глядачів. Щоправда, погода може внести суттєві корективи – зокрема, на момент початку матчу прогнозується температура повітря -13°C, можливий сніг.

25 лютого 2018 12:25







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57