Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Тлумак: «Волинь» билася до кінця...»

Головний тренер «Волині» Андрій Тлумак прокоментував поразку своїх підопічних від «Карпат» (1:3) у матчі-відповіді плів-офф за місце в УПЛ.

«Важко говорити, тому що одна людина зламала гру. Можливо навіть десь всередині, я радий, що «Карпати» залишились, оскільки я багато років віддав цій команді. Після матчу у Львові я казав, що буде шкода, якщо одна із наших команд не потрапить в наступному сезоні в УПЛ. Є інформація, що через таке суддівство може бути ще одна гра, але проти «Чорноморця». Нам сказали, щоб ми команди не розпускали. Тому перебуваємо в режимі очікування».

«Я вважаю, що ціла гра була в одну сторону. Цей безлад, який відбувався під час матчу, спричинили дії арбітра. Люди також не сліпі і все бачать. Нас цілий сезон якось тиснули, то зняли шість залікових балів, то суддівство. Одна людина знущалась на протязі всього матчу з моїх футболістів, які бились до кінця».

«Я не знімаю заслуги «зелено-білих». До львівських футболістів питань немає, вони грали гідно», – підсумував Андрій Тлумак.

8 червня 2019 22:48







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57