Сьогодні 17 квітня 2024 р.

ТМ. Десна – Ольборг (Дания) 0:1. Третий проваленный тест

«Десна» продовжує підготовку до старту весняної частини сезону-2018/19. Сьогодні підопічні Олександра Рябоконя провели вже третій контрольний поєдинок на зборах, і знову програли. Суперником виступив один із лідерів датського футболу «Ольборг».

На 4-й хвилині гри датчани отримали право на штрафний удар з лівого флангу «Десни». Альман виконав подачу в штрафний майданчик, а Педерсен головою пробив Паста. «Десна» у відповідь провела кілька небезпечних атак – удар Сергійчука заблокував захисник, а три поспіль кутові не призвели до ударів в ствір воріт датчан.

На 17-й хвилині Волков розігнав швидку контратаку і віддав на Філіппова – Олександр метрів з 20-ти пробив вище воріт. Відповідь «Оьборга» буда не менш небезпечною – Андерсен легко пройшов через центр поля і пробив поруч зі стійкою.

В середині тайму «Ольборг» отримав право на штрафний практично з того ж місця, що і в гольовому моменті. Але цього разу Альман виконав прямий удар і набагато вище воріт.

На 35-й хвилині гри Сергійчук змістився в центр і пробив над перекладиною. Ще за кілька хвилин Якимів пробив поручі зі стійкою. Під завершення першого тайму момент створив Картушов – Єгор змістився в центр і пробив трішки вище воріт. Втім, забити до перерви так і не вдалося – 0:1 в першому таймі.

На другий тайм «Десна» вийшла в оновленому складі. І вже на початку тайму зобов‘язана була зрівнювати рахунок. Банасевич на швидкості обійшов трьох суперників і вивів на ударну позицію Старенького. Сергій з близької відстані не зміг переграти голкіпера.

На 19-й хвилині другого тайму момент створив Хльобас – метрів з 15-ти пробив низом, голкіпер перевів м’яч на кутовий. Згодом Дмитро отримав ще одну можливість для удару – Адені вивів Хльобаса на вільний простір, але нападник не влучив в ствір воріт.

Варто відзначити, що друга половина проходила за повної переваги «Десни», а Паст практично не вступав у гру. Лише на 71-й хвилині гри датчани потурбували Євгена, котрий зреагував на удар Андерсена зі штрафного.

На 75-й хвилині мав забивати Безбородько. Старенький вивів Дениса на удар, але голкіпер датчан знову врятував свою команду.

На «Ольборг» чекає офіційний матч вже третього лютого, тобто команда на заключному етапі підготовки. А от «Десна» ще лише працює над функціональною підготовкою, і на команду чекає ще майже цілий місяць закордонних зборів. І в даній ситуації, звісно, результат не має значення. Тренерський штаб «Десни» отримав багато інформації з матчу проти сильного суперника. Команда продовжує підготовку, і вже завтра на команду чекає матч з ФК «Приштіна».

ДЕСНА (Україна) – ОЛЬБОРГ (Данія) – 0:1
Гол:
Педерсен (5).
Десна (1-й тайм): Паст, Д.Фаворов, Гітченко, Ульянов, Мостовий, А.Фаворов, Якимів, Картушов, Волков, Філіппов, Сепгійчук. (2-й тайм): Паст, Люлька, Імереков, Немчанінов, Слінкін, Огіря, Хльобас, Банасевич, Адені (гравець на перегляді), Старенький, Безбородько.

25 січня 2019 16:29







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16

Україна, 24-й тур. ЛНЗ – Верес. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 19:02

Україна, 24-й тур. Полісся – Колос. Огляд матчу

 

14 квітня 2024 20:33