Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Гітченко: «Сподіваюся, гравцям «Десні» в матчі з «Олександрією» допоможуть уболівальники»

На цьому тижні на «Десну» чекає один з найважливіших матчів осені – протистояння з «Олександрією», командою яка разом з «Десною» набрала по 27 очок, й претендує на медалі. Причому сіверянам протистояти конкурентові доведеться без основного центрального захисника – дискваліфікацію через перебір «гірчичників» отримав Андрій Гітченко. Про те, чи впорається без нього чернігівський захист, де слабке місце суперника та що у «Десні» бажають «Олександрії», ми запитали в самого оборонця «Десни».

– Напевно мало хто очікував поразки від «Колоса». Що пішло не так?
– Це гра – це футбол. В нас багато що не виходило, адже ми відштовхуємося від контролю м’яча: було важко через погодні умови, через поле… Пропустили гол, не забили свої моменти. Знову ж у другому таймі все повторилося: не забили свої моменти, пропустили. Це гра. На жаль, ми цю гру програли…

– Попереду гра з прямим конкурентом – «Олександрією». Ви у цьому матчі не будете приймати участь. Чи впорається без Вас захист «Десни» та щоб Ви побажали власним партнерам напередодні цього протистояння?
– Що тут побажати? Нам нема куди дітися. Хочемо досягти позитивного результату. Думаю, хлопці віддадуть усі сили, щоб виграти цю гру. Звичайно, в обороні в нас буде порядок й без мене, адже у команді зібрані гарні, кваліфіковані футболісти.

– Ви багато часу провели в «Олександрії» і знаєте як гравців, так й тренерів цієї команди. У чому їх слабке місце?
– Не знаю… Зараз команда набрала хід. Видно, що фізично вони підготовлені, біжать до останньої хвилини, виривають такі матчі… Єдине – Сітало травмований, не знаю чи буде грати Шендрік, адже він нещодавно відновився від пошкодження…

– У четвер «Олександрія», яка представляє Україну у Лізі Європи, гратиме з «Вольфсбургом». Щоб Ви побажали команді з Кіровоградської області у цьому Єврокубковому матчі?

– Грати так само, як вони грали до цього – до останньої хвилини. Тоді вони досягнуть того результату, який вони хочуть. Їм треба заробляти очки у цьому матчі.

– За матчем «Десна» – «Олександрія» Ви будете спостерігати з трибун. Як гадаєте, чи багато чернігівців приєднаються до Вас та заповнять стадіон ім. Гагаріна?
– Думаю, що так. Дуже сподіваюся на це, адже вболівальники, які приходять на стадіон, дуже сильно нам допомагають.

28 листопада 2019 19:14







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57