Сьогодні 18 квітня 2024 р.

«Ворскла»: теніс-бол – для настрою перед поїздкою

Усе ну зовсім по-новому нині в тренувальному таборі головної «Ворскли». Аеробіка на дворі і робота в тренажерному залі – на почин, далі планове заняття на полі. Свіжоспечений помічник головного тренера ворсклян Віталій Шпанюк, який зараз відповідає за фізичну підготовку хлопців, хоча й вимогливий, та, як зазначають самі футболісти, справедливий. У подальшому ця робота обов’язково послугує на користь результатові.

Уже приєдналися до команди легіонери: бразилець Артур, ганець Якубу та малієць Кане, якого позавчора партнери по команді вітали з 19-м Днем народження. Як уже анонсувалося раніше, шанс проявити себе в роботі з головною командою отримали і найкращі з молодіжного складу. Зокрема, Різник, Тарадуда, Биков, Мельничук, Білий та Козиренко.

В основу заняття, яке, на превелику радість для всіх, супроводжував легкий вітерець, ліг теніс-бол, що завжди сприяє встановленню в колективі чудового настрою. І він знадобиться команді перед поїздкою на літній тренувальний збір до Туреччини, куди, ймовірно, прибудуть на оглядини і перші потенційні новобранці «Ворскли».

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

26 червня 2019 10:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16