Сьогодні 28 березня 2024 р.

ТМ. Минай – Радом (Сербія) 1:2. Гола Шиндера виявилося замало

Коли в Туреччині сонце замінило хмари та ураган, «Минай» нарешті провів свій перший спаринг. В цей четвер «минайці» зіграли з командою елітного дивізіону Сербії – «Радом».

Варто зауважити, що грала українська команда на фоні доволі серйозних фізичних навантажень – тільки вчора «минайці» займалися в режимі дворазових тренувань. Позаймалися вони і цього дня зранку. Тому свіжими футболісти на полі не виглядали.

До того ж, це був перший повноцінний спаринг «Миная» в Туреччині та і другий всього в році. А ось сербські опоненти вже в Туреччині набрали кращу форму і встигли зіграти два матчі.

Тому суперник виглядав значно свіжішим. Початок гри був за ними, але з часом команда зуміла перебрати м’яча до себе. У цій грі «минайці» грали обидва тайми в 4 захисники, з насиченим центром та тріо атакуючих.

Звісно, темп гри був невисокий, проте футболісти «Маная» виконували тренерські установи – високо пресингували, грали в дотик, виходили з-під пресингу суперника у короткий пас. Єдине, що не виходило – комбінації в атаці: суперник в захисті випереджав наші дії і вміло виносив м’яча подалі.

А ось у нападі в сербів виходило краще. В середині першого тайму на правому фланзі не догледіли форварда суперника і той наніс вдалий удар, який Попович парирувати не зумів – 0:1.

В другому таймі «Минай» вийшов повністю в іншому складі. І це трохи додало агресії в атаці. Першу половину другої 45-ти хвилинки «минайці» провели, тиснучи на чужі ворота. Проте не вистачало не тільки останнього фінального удару, а й останнього асисту чи то виводу гравця на удар.

Натомість серби знову були ефективнішими в атаці – навіс з флангу та удар головою і точно у площину воріт, які вже захищав Каніболоцький.

За рахунку 0:2 «Минай» не переставав атакувати, але «Рад» був досить міцний в обороні. Проте одна атака виявилася результативною – за 3 хвилини до кінця першого тайму. Матіч розпочав атаку довгим пасом, Шеммі на фланзі отримав вільний простір і перевів атаку у штрафну, а Угочукву намагався розвернутися і пробити, але йому завадили – пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Антон Шиндер – 1:2.

На жаль, перший спаринг у Туреччині «Минай» програє. Наступний товариський матч команда Кобіна проведе вже завтра, 29 січня – зіграє з донецьким «Олімпіком».

28 січня 2021 17:49







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46