Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Украина, 10-й тур. Анонс матчей воскресенья

По материалам оф. сайта УПЛ

Александр Бабич дебютирует на посту главного тренера «Мариуполя», а экс-тренер «Карпат» Олег Дулуб вернется во Львов во главе «Черноморца».





СТАЛЬ – ОЛІМПІК

І тут – про кадрові втрати. Донеччани обійдуться без Кравченка (того, котрий Антон), який миттєво став гравцем основи й одним із найсильніших центральних беків Чемпіонату. Кам’янчани зіграють без Михайличенка, котрому видавали багато авансів і який добре почав сезон, однак у двох останніх матчах допускав результативні помилки… Чи перерве «Сталь» тривалу програшну серію?

Відсторонення: Михайличенко – Кравченко.

МАРІУПОЛЬ – ОЛЕКСАНДРІЯ

Ймовірно, поєдинок №1 неділі. Безумовно, дивлячись на таблицю, можна засумніватись у цьому твердженні: у підопічних Севидова рівно вдвічі більше очок. Однак, по-перше, не забуваймо, що команда з Кіровоградщини вже є традиційним учасником єврокубків, плюс, по-друге, у попередньому турі вона здобула крупну перемогу… Передбачити, чим тут усе завершиться, – нереально.

Відсторонення: Рудика – немає.

КАРПАТИ – ЧОРНОМОРЕЦЬ

Безумовно, найінтригуюча зустріч 10 туру! Білоруський наставник Дулуб, який влітку не продовжив трудові стосунки з «Карпатами», поїде в гості до Львова, де він залишив по собі добру пам’ять – насамперед у душах уболівальників. Цей поєдинок подвійно цікавий тому, що в обох клубів недавно змінилися тренери, й у обох випадках це дало результат із доволі різною ступеню позитиву.

Відсторонення: Федецький – немає.

ВОРСКЛА – ЗОРЯ

Поточного сезону – принаймні за наслідком дев’яти турів – існування цих команд зазнало рокіровки: Чемпіонат-2016/17 полтавці завершили на сьомому місці, а луганці були третіми, натомість сьогодні… ну, зверніть увагу на турнірну таблицю! Вісім залікових пунктів між «Ворсклою» та «Зорею» – зовсім не критична відстань. Тим паче вже в неділю вона може скоротитися до п’яти балів…

Відсторонення: немає – Андрієвський.

23 вересня 2017 12:58







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57