Сьогодні 29 березня 2024 р.

Грисьо: «Обошлось без сотрясения – к следующей игре буду готов»

Незважаючи на те, що Максим Грисьо залишив поле ще в першому таймі, він встиг створити кілька гольових моментів і зірвав аплодисменти місцевих вболівальників. Грисьо був одним з найбільш активних гравців на полі черкаського «Центрального» стадіону, однак змушений був достроково завершити гру. З'явилися навіть побоювання щодо серйозної травми у гравця «зелено-білих».

«Насправді у мене немає струсу мозку, як про це встигли повідомити в пресі. Зараз почуваюся добре, однак є невеликий головний біль у висках. В одному з ігрових епізодів отримав удар в потилицю. «Олімпік» здобув право на штрафний. Суперник виконав навіс, а я в боротьбі з Боровиком і Нємчаніновим отримав удар по голові. Коли оговтався, то паморочилася голова і виникли проблеми із зором. Згодом клубні медики надали допомогу і зараз вже майже не відчуваю наслідків зіткнення. І все ж заміну мені довелося попросити. Сподіваюся, до наступного матчу буду в строю.

Вважаю, що була непогана гра. У мене були нагоди і я міг відкривати рахунок. Поле зіграло проти мене. М'яч в останній момент підстрибнув і я з хорошої позиції не влучив у ворота», – резюмував карпатівець.

26 березня 2017 22:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46