Сьогодні 29 березня 2024 р.

Дніпро-1 – Львів 5:1. Україна, 20-й тур. Звіт

У стартовому складі спортклубіівців в порівнянні з матчем двотижневої давнини у Чернігові з «Десною» (2:0) відбулися невеликі зміни. По-перше до стартового складу в центр захисту повернувся Дуглас, який відбув дискваліфікацію, а от в середній лінії замість Назаренка (він отримав невелике пошкодження у молодіжній збірній) і Ді Франко вийшли Булеца і Когут.

Гра розпочалася у повільному темпі. Спортклубівці більше володіли м’ячом, але нічого гострого біля воріт суперника господарі  тривалий  час створити не могли. Але все ж таки дніпряни зуміли відкрити рахунок ще до того, як перший тайм перетнув свого екватору – до нього призвів другий кутовий у матчі: Піхальонок подав з кута поля, Логінов виграв боротьбу на ближній стійці, спрямувавши и м’яч у дальню, від якої сфера відскочила у спину Чуже, з яким і влетіла у сітку -1:0!

Після голу на полі мало що змінилося. Знову дніпряни володіли територіальною перевагою, але ніхто форсувати події не збирався. Гості почали більш активно діяти тільки після того, як з початку гри пройшло близько півгодини: леви подали кілька стандартів, але нічим особливим вони не запам’яталися – захист дніпрян в цих епізодах діяв надійно. У дніпрян за цей час було пару перспективних контратак, але до логічного завершення їх доведено не було.

А перед самою перервою гості залишились у меншості – Ернест відверто зрізав Тейлора і отримав другу жовту картку у матчі, ну а Лукас після цього епізоду попросив заміну.

Маючі гравця в запасі спортклубівці після перерви спокійно контролювали ситуацію на полі. Знову спочатку тайму особливих якихось гострих моментів у грі не було, але на 65-ї хвилині рахунок вже був 4:0. Спочатку Ігнатенко перехопив пас суперника на чужий половині поля, і трохи просунувшись вперед завдав удар метрів з 23-х, і м’яч влетів у сітку після рикошету від Романчука. Далі рахунок став великим після удару Когута, який був першим на відскоку від захисника левів, який переривав пас Дубінчака на Чуже. Ну а далі дубль оформив Чуже, головою замкнувши навіс усе того ж Дубінчака з лівого флангу.

Гості скоротили рахунок тільки за допомогою відеосистеми, яка помітила гру рукою з боку Ді Франко після подачі кутового – пенальті реалізував Альваро. Але цей факт не вплинув на хід гри. Господарі продовжили створювати моменти, а у нападі особливо старалися бразильці Білл і Вагнер, які отримали ігровий час на останні 20 хвилин зустрічі, а також Хобленко. Саме після удару останнього тільки поперечина врятувала «Львів» від п’ятого голу. А остаточний рахунок у матчі встановив таки Вагнер, який реалізував вихід сам на сам після відмінного пасу Піхальонка. 5:1 – спортклубівці здобувають рекордну перемогу на рівні УПЛ: вперше дніпряни забивають 5 м’ячів і виграють з різницею у чотири голи в Прем’єр -лізі!

ДНІПРО-1 – ЛЬВІВ – 5:1
Голи:
Чуже (19,65), Ігнатенко (57), Когут (63), Вагнер (90+3) – Альваро (71, з пенальті).
Дніпро-1: Юрчук, Тейлор (Адамюк, 46), Дуглас, Логінов, Дубінчак, Піхальонок, Ігнатенко (Ді Франко, 61), Булеца (Вагнер, 72), Чуже (Білл, 72), Когут, Довбик (Хобленко, 61).
Львів: Костик, Якімець, Махмутовіч (Лобай, 86), Романчук, Грисьо, Ернест, Брікнер (Довгий, 74), Чір`як, Альваро (Захарків, 84), Семенів (Бусько, 74), Нич (Топчій, 86).
Попередження: Піхальонок (37), Ді Франко (71), Білл (79), Адамюк (82), Дубінчак (85) – Ернест (27), Чір`як (55), Махмутовіч (67).
Вилучення: Ернест (44, друга жовта картка).

2 квітня 2021 20:57







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46